30.09.2020
O zi importanta pentru unul dintre cele mai admirate cupluri din Moldova! Anastasia Fotachi: „Ești cel mai bun!”

Modelul basarabean, Anastasia Fotachi, si omul de afaceri, Gabriel Stati, formeaza unul dintre cele mai cunoscute si apreciate cupluri de la noi din tara.

Chiar daca de la inceputul relatiei, cei doi erau extrem de discreti in ceea ce tinea de viata lor privata, in ultima vreme, indragostitii isi rasfata urmaritorii de pe retelele de socializare cu tot mai multe postari cu si despre ei.

Astazi este o zi speciala pentru cuplul Stati-Fotachi, pentru ca e ziua de nastere a lui Gabriel Stati. Cu aceasta ocazie, Anastasia a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie si un mesaj de felicitare la adresa alesului inimii ei. 

In poza, apare ea alaturi de iubitul ei, zambind impliniti. „La mulți Ani celui mai frumos , puternic și iubit bărbat !!! Ești cel mai bun!”, a notat modelul in descrierea imaginii.

De asemenea, vedeta a mai postat si pe Instastories mai multe fotografii si videouri cu tortul aniversar, dar si cu ei doi.

Internautii nu au ezitat sa aprecieze postarea, iar unii i-au urat omului de afaceri la multi ani.

Nu stim ce planuri au indragostitii pentru aceasta seara, dar luand in considerare ca de ziua Anastasiei, s-a organizat o petrecere glamuroasa, presupunem ca si astazi Anastasia si Gabriel Stati vor sarbatori.

 

Anastasia Fotachi si omul de afaceri, Gabriel Stati, sunt impreuna de aproape doi ani. Intre cei doi exista o diferenta de varsta de 19 ani.

Citeste si :  Anastasia Fotachi - pregatita sa faca pasul cel mare! „Gata, sunt buna de maritat!”

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie