06.06.2024
O zi de naștere altfel! Cum și-a început Nina Crețu aniversarea celor 24 de ani: „Avem borș cu fasole și varză de anul acesta” - VIDEO

La data de 6 iunie 2000 a apărut pe lume sora mai mică a lui Emilian Crețu, Nina, iar astăzi această își sărbătorește deja cea de-a 24-a aniversare.

Cu câteva minute înainte ca sora lui Emilian să împlinească 24 de ani a fost pregătită masa, de unde nu a lipsit... borșul. „Nu știu cum voi, dar noi așa întâmpinăm ziua de naștere a lui sor-mea care o să fie peste câteva minute. Avem borș cu fasole și varză de anul acesta. Bem pentru cei 23 de ani ai Ninei și acuș pentru cei 24”, a spus actorul Emilian Crețu.

Nina a avut parte de surprize încă de la miezul nopții. Interpretul Gabriel Nebunu a venit să o felicite tocmai la Negureni. Acesta a pregătit pentru sărbătorită un buchet de flori. De asemenea, el a avut un cadou și pentru Anastasia Crețu, mama Ninei.

Totul despre protejarea mediului! Vlada Mardari îți spune ce poți face pentru a ajuta planeta - VIDEO

Și dacă de obicei tortul aniversar al Ninei nu are lumânări, în acest an tradiția nu a fost respectată. Cu toate acestea, tortul din acest an a suferit un mic „accident”. Vezi în video de mai sus despre ce este vorba.

„Astăzi este mare sărbătoare. E ziua surorii mele, Nina Crețu... Îi doresc sănătate, bucurie, dragoste, iar oamenii dragi să fie mereu în jurul ei. S-o înconjoare, s-o iubească și s-o stimeze și să-i călăuzească calea. Să-i crească toate insectele, toate plantele, broscuțele să nu moară în jurul ei... La mulți ani, fata mea”, a fost modul în care Emilian și-a felicitat sora mai mică.

Ele o pot detrona pe „regina reality show-urilor”, Kim Kardashian. Sunt pline de bani și arată de milioane

Nina Crețu are 24 de ani și e bloggeriță. Aceasta are o comunitate de 255 de mii de urmăritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie