20.03.2020
O seara de exceptie te asteapta astazi la „Romanii au talent”! Descopera eroii acestei seri si traieste alaturi de ei emotii de nedescris intr-o noua editie marca PRO TV

Astazi la ora 20:30, scena talentului este locul de intalnire al concurentilor cu visuri mari si cu dorinta de a demonstra ca merita apreciere si un loc in fata publicului. 

De la bateristi, actori independenti, interpreti si pana la sportivi - toti isi vor pune norocul la incercare in aceasta seara plina de emotie si suspans.
Telespectatorii vor descoperi pe scena mare noi eroi cu povesti neobisnuite si visuri ascunse.
Un concurent ii va surprinde pe jurati inca de la momentul urcarii pe scena, cand va anunta ca are 50 de ani si ca intra in „transa muzicala datorita talentului si vocii.” Cu toate acestea, el nu si-a gasit niciodata curajul de a urca pe scena deoarece considera ca este loc pentru cei tineri. Ce va canta si ce reactii va obtine de la jurati, vezi in aceasta seara la „Romanii au talent”.

Citeste si
O pustoaica de 10 ani, nascuta pe 10 martie, care se uita la „Romanii au talent” de la o varsta frageda, isi va incerca norocul in fata juratilor, convinsa ca aceasta este sansa ei.
Cine va cuceri juratii si cine va primi Golden Buzz, afla in aceasta seara de la 20:30, la PRO TV. 
Sursa video/foto: protv.ro
Articole din aceeasi categorie