14.02.2020
O prezentatoare PRO TV Chisinau se marita astazi. „Iarna fac nunta cuplurile care se iubesc cel mai mult.”
Valentine's Day e un frumos prijej de sarbatoare pentru toti cei care se iubesc. Un dublu motiv de a celebra aceasta zi, il vor avea interpreta si prezentatoarea Elena Javelea si iubitul ei care astazi se casatoresc.
Chiar daca mireasa a preferat sa fie discreta in ceea ce tine de viata ei personala si in special, de nunta, dorindu-si o sarbatoare departe de ochii lumii, intr-un interviu pentru O Seara Perfecta, Elena a spus: „In viata mea se intampla momente foarte frumoase, foarte emotionante.”

Se pare ca prezentatoarea PRO TV va avea o nunta mica, alaturi de oamenii apropiati.„Sunt convinsa ca va fi frumos, asa cum trebuie sa fie in viata fiecarui om.”, a adaugat gazda emisiunii Sounds Goood.
Citeste si: Elena Javelea – o gazda de suflet la Autumn Party. „Momentul meu preferat a fost...”
Am fost curiosi sa aflam de ce a ales sa celebreze nunta iarna, iar raspunzul indragitei interprete ne-a convins ca, intr-adevar, acest anotimp e perfect pentru a sarbatori dragostea. „Iarna fac nunta cuplurile care se iubesc cel mai mult.”

Vedeta PRO TV nu a dat niciodata foarte multe detalii despre viata ei personala. Cu ceva timp in urma, in cadrul emisiunii Sounds Goood, Elena a povestit ca de 3 ani e intr-o relatie cu un barbat special si ca se simte fericita si implinita alaturi de el.
„Aproximativ, de 3 ani sunt alaturi de cineva, e o persoana la care tin foarte mult, il cheama Radu, este un nume de care m-am indragostit la propriu si la figurat, si este o persoana care ma inspira si ma motiveaza foarte mult si ma face sa cresc. Ma bucur ca am gasit o asemenea persoana, pentru ca in zilele de azi e mai greu. Este o diferenta de inaltime, dar in schimb eu am posibilitatea sa port cele mai inalte tocuri si sunt o norocoasa”.
Gazda Sounds Goood nu este o vorbareata, totusi despre iubitul ei ar putea povesti la nesfarsit. „Noi ne aflam pe aceeasi lungime de unda, avem valori comune, ganduri, idei si privim intr-un punct comun. Dupa parerea mea, acestea sunt factori foarte importanti ca o relatie sa mearga bine si lin."
Elena spune ca iubitul ei i-a schimbat mult viata si alaturi de el, tanara simte ca evolueaza si se dezvolta. „Nu mi-e rusine sa spun ca langa el am devenit mai buna, mai citita, mai desteapta. E o persoana care studiaza foarte mult, ceea ce ma motiveaza si pe mine sa fac asa ca sa nu treaca nicio zi fara ca eu sa invat ceva. Imi place mult ca suntem cam de aceeasi varsta, respectiv avem aceleasi ambitii si aceleasi ganduri si lucram ambii pentru un scop comun."
Cantareata prefera totusi sa nu-si afiseze iubitul, pentru ca spune ea: „Am invatat ca fericirea trebuie traita in liniste. E vorba de o alegere comuna si cumva am ajuns la aceasta idee si nu vreau sa stric din armonia care exista.”
Citeste si: Elena Javelea - cocheta intr-o sedinta foto
Citeste si: Melodia „Life” - interpretata de Zivert in duet cu Elena Javelea. Vezi ce-a iesit
Sursa foto: Google.com, Facebook.com
Articole din aceeasi categorie