16.10.2020
O noua declaratie de dragoste de la The Motans. „Ti-a fost pur si simplu dat de sus sa ma faci sa zambesc.”

The Motans a lansat o noua piesa, intitutala „Astrologic Vorbind”, cu un videoclip care transmite povestea de iubire a doi tineri.

Citeste si :  Inca o poveste de dragoste de la Carla's Dreams! Artistii au lansat un nou videoclip pentru piesa „Scara 2, etajul 7”

Romantica, sincera si sensibila, noua melodie atinge sufletul prin profunzimea versurilor si muzica originala.

Da play si lasa-te cucerit de cea mai recenta piesa marca The Motans!

Cantecul „Astrologic Vorbind” este rezultatul unei colaborari fructuase a mai multi oameni frumosi si talentati. Muzica melodiei a fost scrisa de Denis Roabes, Sebastian Barac, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan. 

Versurile ii apartin solistului The Motans, Denis Roabes. De productie s-a ocupat Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Fanii au fost extremi de bucurosi sa auda noua piesa, pe care au asteptat-o, scriind in comentarii: „Minunat! Piele de gaina, suflet tremurand, simtiri de nedescris”, „Vocea ta superba se potriveste perfect pe ritmurile iubirii. Modul in care reusesti sa transpui aceste sentimente este unul special. Tu esti special, Denis! Mereu ne incanti cu piesele tale minunate. Felicitari, Denis pentru inca o piesa superba si emotionanta!”, „Superba piesa!!!! Ca de obicei The Motans sunt la inaltime!”, „Ma indragostesc de toate melodiile voastre ”, au notat cativa dintre internauti.

„A fost o experienta inedita filmarea clipului, va invit sa va bucurati de piesa, de clip, si de ceea ce simtiti atunci cand o ascultati! ”, a scris solistul trupei, pe pagina de Instagam.

Citeste si :  Love is in the air! Valeria Lungu - declaratie de dragoste pentru alesul inimii ei. „Iubesc sa ma cuibaresc cu tine si sa nu aud de nimeni.”

Tie cum ti se pare noua piesa?

Surse foto/video: Facebook, Instagram, YouTube.com

Articole din aceeasi categorie