26.06.2020
O moldoveanca s-a filmat intr-un film chinez. Vezi cine este norocoasa

Gabriela Cojocaru, cunoscuta pe site-urile de socializare ca Gabriele_k, a facut un mare anunt fanilor, prietenilor si urmaritorilor sai. Aceasta a publicat un clip video cu secvente din filmul de productie chineza, in care s-a filmat.

Citeste si :  O vloggerita din Moldova s-a casatorit cu un actor chinez? Vezi primele imagini de la nunta

Actrita a publicat ieri clipuletul care a reusit sa fie vazut de catre 12,2 mii de oameni. Desi este actualmente bruneta, in aceasta Gabi apare ca o blonda puternica si excentrica. 

Tanara de 24 de ani joaca un rol destul de interesant: este flexibila, stie sa lupte, dar si pare a fi o domnisoara rea. Aceasta a mentionat ca filmul este unul fantastic, in care exista vampiri si vrajitoare. 

De asemenea, in descriera clipului de 58 de secunde, bloggerita s-a destainuit ca filmarile au fost grele, dar este multumita de rezultat.

„Imi aduc si acum aminte cum mi-am decolorat parul de 3 ori timp de 14 ore, am iesit din salon la ora 4 dimineata. Doar dupa semnarea contractului de colaborare am vazut ca trebuie sa fiu blonda si ca nicio peruca nu se permite. Asta asa - sa aveti in vedere ca trebuie de citit bine inainte de a semna ceva. La sfarsirea filmarilor am ramas fara par, eu, de fapt, nici nu-l aveam. In 2018 aveam si alunitele pe gat si pe piept, dar acum nu le mai am. Ma uit si ma coplesesc emotii si amintiri de la filmari. Imi aduc aminte cat de frig era in munti si ca dormeam doar 3 ore pe zi'', a notat Gabriela.

Apoi a mai adaugat ca: „E un film fantastic, cu vampiri si vrajitoare, de aia filmarile mergeau noaptea. In fine, acum vad ca totul nu a fost in zadar.”

Gabriela si-a informat urmaritorii ca ecranizarea va putea fi vazuta pe 28 iunie doar in China. Insa actrita spera ca si cei din Moldova sa poata viziona acest film. „Cand va fi scos din inchiriere sper sa apara si pe YouTube, neaparat am sa va las link-ul. Pana atunci insa va pot arata doar atat”, a mai scris ea.

Amintim ca Gabriela Cojocaru este originara din raionul Cimislia, insa acum sase ani, aceasta s-a mutat in orasul Chongqing din China. Ea a devenit cunoscuta in spatiul asiatic datorita clipuletelor sale amuzante, dar si a participarii in diferite emisiuni si filme.

 

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie