01.12.2019
O decizie radicala i-a schimbat complet viata! Anisoara Loghin: „Povestea a inceput cu un pas mare si de atunci continua cu pasi mici.”
Astazi, „O Seara Perfecta” aniverseaza 7 ani de la lansare!

Sunt 7 ani de seri exceptionale, in care echipa emisiunii ne tine la curent cu tot ce se intampla in showbizul din tara, ne bucura cu cei mai interesanti invitati si cele mai emotionante povesti, ne surprinde cu reportaje din toate colturile Moldovei si ne aduce cele mai proaspete premiere.

Aici savuram din plin compania unor oameni extraordinari, care isi impartasesc cu drag experientele, ne cuceresc si ne inspira.

Cu aceasta frumoasa ocazie, gazda serilor perfecte, Anisoara Loghin, ne-a oferit un interviu in care ne-a spus cat de dificil e sa prezinti o emisiune difuzata in direct, cum face fata provocarilor care apar si care sunt cele mai importante lucruri pe care i le-a oferit televiziunea pe parcursul timpului.

Cum a inceput povestea ta la „O Seara Perfecta”?

Povestea mea la O Seara Perfecta a inceput cu o propunere interesanta, urmata de o decizie spontana. Avand in vedere ca eu facusem stiri cativa ani si eram cumva mai aproape de domenii serioase, precum cel politic si economic, decizia de a prezenta o emisiune de divertisment era si una riscanta, dar si nebunatica. Un spatiu nou, necunoscut si un pic de frica de a nu reusi, recunosc astea au fost, insa cred ca atunci cand ti se ofera sansa sa schimbi ceva, trebuie sa profiti de ea, pana la urma, nu ai ce pierde. Asadar, povestea a inceput cu un pas mare si de atunci continua cu pasi mici.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de emisiune?

Aici, ca sa fiu sincera, se va manifesta egoismul din mine. Probabil, totusi cea mai frumoasa amintire va ramane surpriza facuta de colegi de ziua mea de nastere, atunci cand au pregatit un material cu multe urari frumoase din partea artistilor, dar si a echipei.

Cum reactioneaza lumea atunci cand te vede in strada si nu la TV?

Ma amuza ca deseori, mi se spune ca seman cu Anisoara Loghin. Asta e, probabil, pentru ca in realitate eu sunt mai scunda si mai slabuta decat arat la TV. In plus, machiajul ma schimba totusi putin.

Cat de greu e sa prezinti o emisiune difuzata in direct?

Pentru mine, e mai usor decat daca ar fi una inregistrata. Asta e si tot farmecul, trebuie sa dai tot ce ai mai bun din prima. Uneori poti gresi, insa asta e partea frumoasa si a emisiunii, si a vietii, ca totul e firesc. In plus, emotia e una aparte.

Cum faci fata provocarilor care apar? (diverse probleme tehnice, intarzie un invitat etc.)

Natural, suntem in direct, deci orice poate interveni. Nu functioneaza un microfon, foarte bine, asa si zic in direct, il schimbam si mergem mai departe. Eu cred ca asta ne si apropie de telespectatorii nostri, faptul ca nu ne ascundem dupa deget, chiar daca ceva nu merge ca pe roate.

„O Seara Perfecta” implineste 7 ani, tie cifra 7 iti poarta noroc?

Nu prea cred ca o cifra iti poate purta mare noroc. Este o cifra cu semnificatie insa si cel mai mult ma bucur ca O Seara Perfecta a reusit sa atinga aceasta cifra, pentru ca este una remarcanta pentru o emisiune de divertisment din Moldova.

Ai o experienta destul de bogata in spate, spune-ne te rog 7 lucruri frumoase pe care ti le-a oferit televiziunea.

Televiziunea mi-a oferit o a doua familie, prieteni adevarati, sansa sa evoluez, sa-mi incerc limitele, experiente pe care nu credeam ca o sa le traiesc vreodata, multe zambete si, desigur,... salariu

„O Seara Perfecta” este o emisiune difuzata zilnic. Saptamanal ai in platou in jur de 15 invitati. Nu esti numai prezentatoarea emisiunii, ci si realizatoarea ei, de unde te inspiri?

Nu e mare inspiratie, e vorba despre ceea ce avem pe piata din tara noastra, fie ca sunt artisti, actori, oameni de afaceri, medici etc. Important e sa aflam despre acesti oameni, lucru de care se ocupa toata echipa O Seara Perfecta.

Cum arata o seara perfecta pentru Anisoara Loghin?

O seara perfecta pentru mine inseamna O Seara Perfecta la PRO TV, care a iesit exact asa cum voiam, urmata de o cina alaturi de cei mai importanti oameni.

Citeste si: #Pro20yearschallenge. Anisoara Loghin: „Tare greu de gasit poze de acum 20 de ani, dar cand le gasim, radem de cum aratam si parca retraim momentele.”

Emisiunea O Seara Perfecta este transmisa in direct de luni pana vineri, incepand cu ora 17.45, pe PRO TV Chisinau.

Articole din aceeasi categorie