15.10.2020
O cunoscuta vedeta din Rusia - diagnosticata cu COVID-19. „Trei zile au fost extrem de grele, cu febra de peste 39 °C (...) a venit ambulanta de doua ori”

Kristina Asmus, sotia lui Garik Kharlamov, a fost testata pozitiv la noul tip de coronavirus.

Actrita de 32 de ani a facut o postare pe Instagram in care le-a povestit urmaritorilor sai cum se simte dupa ce s-a infectat cu COVID-19. 

„Am fost diagnosticata cu noul tip de coronavirus. Trei zile au fost extrem de grele - febra de peste 39 °C. Chiar si cu ajutorul antipireticilor, nu o puteam scadea mai jos de 37,7°C... Rosu in gat, tuse, durere de cap si o durere infernala in tot corpul. Ambulanta a venit de doua ori.”

Se pare ca artista nu are o forma grea a maladiei, odata ce medicii nu au considerat necesara internarea ei, permitandu-i sa sa trateze la domiciliu.

„Deocamdata, sunt acasa. Astept sa vina medicul sa vada cum evolueaza lucrurile. Acum - 37,9 °C.”

 

Totodata, Kristina si-a indemnat fanii sa fie prudenti si sa tina cont de masurile impuse de autoritati pentru impiedicarea raspandirii temutului virus.

„Vă rog sa nu uitati de virus si fiți foarte atenti! Mastile! Manusile! Distanta! Daca aveti unele simptome, izolati-va!”

Citeste si :  Relatia lor a trecut la o alta etapa! Roman Burlaca si Gabriella Damir - intr-o fotografie emotionanta in fata lacasului sfant!

 

Surse foto: Google.com, Instagram.com, Super.ru

Articole din aceeasi categorie