13.01.2020
O cunoscuta prezentatoare TV din Romania a decedat! Jurnalista de 59 de ani a fost gasita moarta in locuinta sa
Jurnalista romana, Cristina Topescu a murit, au anuntat surse apropiate familiei, duminica seara. Fiica celebrului comentator sportiv avea 59 de ani.

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit duminica seara, in locuinta ei. Echipajul de la ambulanta nu a putut face insa nimic pentru a o salva.

Vecinii spun ca nu au mai vazut-o de aproximativ 3 saptamani. Pe retelele de socializare, de asemenea, fosta realizatoare TV nu a fost activa in ultimele zile. Ultima sa postare e datata de Craciun.

Ce spun anchetatorii

Conform Ministrului de Interne Marcel Vela, o vecina a sunat la 112. Femeia s-a alarmat dupa ce a vazut un caine mort la locuinta Cristinei Topescu si, de asemenea, a spus ca a observat ca masina ei e nemiscata de cateva saptamani. Echipajul de la Ambulanta a ajuns la locuinta ei dintr-un complex rezidential din Comuna Tunari.

Cristina Topescu a fost gasita moarta in pat, spun surse din ancheta. Pe trupul neinsufletit nu exista urme de violenta, cel putin vizibile. Din primele evaluari, politistii nu exclud varianta ca fosta realizatoare TV sa fi murit in somn.

Apelul la ambulanta

Conform unor surse medicale, ambulanta a fost alertata la ora 21.39. Echipajul trimis in misiune a confirmat ca a gasit trupul decedat al unei femei. Aceleasi surse spun ca echipajul nu a putut sa o recunoasca pe Cristina Topescu, decesul, probabil, survenind de mai multe zile.

Doi caini, gasiti morti in locuinta

In locuinta Cristinei Topescu au fost gasiti si doi caini morti. Alti patru caini care erau ai fostei realizatoare TV erau in viata, spun surse din ancheta.

Cristina Topescu era, de altfel, cunoscuta ca o mare iubitoare de animale. Aceleasi surse spun ca anchetatorii iau in calcul varianta ca ea sa fi murit de mai multe zile, iar cainii au suferit de foame.

Politia confirma moartea Cristinei Topescu

„In cursul acestei seri, in jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie cu privire la faptul ca vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ trei saptamani. In urma sesizari, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv unde au gasit o persoana decedata care nu prezinta urme vizibile de violenta. Urmeaza Sa se efectueze in cauza expertiza medico legala”, au transmis politistii intr-un comunicat.

Ce spun colegii de serviciu

Cristina Topescu lucra la Ministerul Sanatatii, era cosilier. Conform colegilor sai, ultima data cand a venit la serviciu a fost pe 20 decembrie. Atunci, a avut o sedinta cu cei din departamentul comunicare, unde, de altfel, si ea lucra. Colegii spun ca, in acea zi, parea in forma si era vesela.

De asemenea, Cristina Topescu a avut si o emisiune, la postul TV Canal 33. Ultima emisiune a fost pe 17 decembrie 2019, cand i-a avut ca invitati pe Vlad Voiculescu si Mihaela Miroiu. Intr-o postare pe Facebook, fondatorul Canal 33, Alexandru Raducanu, spune ca a vazut-o ultima oara pe fosta realizatoare in a doua zi de Craciun.









Am vazut-o ultima oara in preajma Craciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am intalnit sa rezolvam ceva legat de televiziune. Parea ok. Preocupata de de-ale vietii, dar ok”, a transmis Alexandru Raducanu.

Conform unor surse, Cristina Topescu urma sa aiba emisiune si pe 7 ianuarie 2020. Colegii sai au venit la munca, dar nu ar fi reusit sa afle nimic de ea. 

Aparitie publica pe 22 decembrie

Cristina Topescu a participat si la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de la Revolutia Romana. Pe 22 decembrie, ea a citit numele a 50 de eroi revolutionari, la ceremonia din fata fostului Comitet Central, sediul actualului Minister al Afacerilor Interne.

Cine a fost Cristina Topescu

Cristina Topescu s-a nascut in Oradea, pe 4 iulie 1960, fiind primul copil al comentatorului sportiv Cristian Topescu. A studiat la Facultatea de Limbi Straine, sectia Engleza - Italiana. Cu putin timp inainte de Revolutie, in septembrie 1989, ea a avut o tentativa esuata de a fugi din Romania, pentru a ajunge in Germania, la mama sa.

In anii 90, Cristina Topescu si-a construit o cariera in televiziune. A fost prezentator la Prima TV, unde a lucrat mai bine de un deceniu. Ulterior, a fost realizator tv la Antena 3. In 2013, a intrat si in politica, dupa ce s-a inscris in PSD. 

In ultimele luni, Cristina Topescu lucra la Ministerul Sanatatii, fiind consilier pe probleme de comunicare. In paralel, colabora si cu Canal 33 pentru emisiunea Interviuri (Ne)conventionale. Tatal sau, Cristian Topescu, a murit pe 15 mai 2018, la varsta de 81 de ani. Cristina Topescu mai avea doi frati, Sebastian si Cristian. Mama sa e stabilita, in continuare, in Germania. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie