29.06.2020
O cantareata de la noi joaca un rol intr-un film de la Netflix. Iata despre cine este vorba

Si artistii nostri pot ajunge departe! Un exemplu este intepreta Anna Odobescu, cea care ne-a reprezentat tara in 2019 la concursul muzical ,,Eurovision''. Aceasta a ajuns sa joace intr-un film alaturi de cateva vedete de la Hollywood.

Citeste si :  Sand - artista care a urcat pe scena Eurovision alaturi de Anna Odobescu a strans ropote de aplauze la Romanii au Talent

Anna Odobescu a publicat pe pagina sa de Facebook un scurt fragment din ecranizarea in care a avut si ea un rol. Este vorba despre filmul ,,Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga''. Acesta este o comedie muzicala de productie americana care este disponibila pe Netflix. Subiectul este bazat pe experienta cantaretilor islandezi - Lars Erickssong si Sigrit Ericksdottir (Ferrell si Rachel McAdams), in care li se ofera sansa de a-si reprezenta tara la competitia europeana.

Premiera acestuia a avut loc pe 26 iunie.

Cativa concurenti din mai multi ani ai show-ului muzical ,,Eurovision'' au avut aparitii secundare in film. Pe langa intepretii care au reprezentat Suedia (Loreen), Austria (Conchita Wurst), Franta (Jessy Matador), Norvegia (Alexandr Rybak), Ucraina (Jamala), etc, se enumara si cantareata noastra - Anna Odobescu. In acest lungmetraj ea a fredonat alaturi de ceilalti artisti piesa „Song-A-Long”.

Cea care ne-a reprezentat tara in 2019 cu piesa ,,Stay'' a scris pe site-ul sau virtual ca este incantata ca a primit sansa de a aparea in acest film, mai ales alaturi de actori si cantareti cunoscuti.

,,Sunt nemaipomenit de fericita sa fac parte dintr-un film produs de Netflix! Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga! Sunt foarte recunoscatoare ca mi s-a oferit oportunitatea de a lucra alaturi de marii artisti si actori de la Hollywood: Rachel McAdams, Will Ferell, Pierce Brosnan, Demi Lovato dar si alaturi de colegii mei de scena de la Eurovision Song Contest. Vreau sa ii multumesc pentru oportunitatea oferita regizorului american David Dobkin si platformei de cinematografie Netflix UK/US!'', a notat moldoveanca in postarea sa.

Mentionam ca filmul poate fi deja vizionat si in tara noastra.

Anna Odobescu are 28 de ani si s-a nascut la Dubasari. Pe langa participarea sa la celebrul concurs muzical, aceasta a luat si cateva premii pentru prestatiile sale anterioare la Festivalul ,,Martisor'' in 2012, la ,,Doua inimi gemene'' in 2015 sau la ,,Slavic Bazaar'' din Vitebsk in 2016.

Citeste si :  Dupa piesa „Stay”, Anna Odobescu revine cu o noua balada de dragoste, semnata de acelasi compozitor grec. Vezi cum suna „Dreaming”

Sursa foto: Google.com

 

 

Articole din aceeasi categorie