09.07.2019
O cantareata americana a fost arestata in timpul unui concert in Malaezia. „Am fost inchisa intr-un adevarat iad”
Cantareata pop americana Maggie Lindemann a fost arestata in timpul unui concert din Malaezia, deoarece ii lipsea autorizatia necesara pentru a canta, artista descriind experienta prin care a trecut ca pe un “adevarat infern”.

Interpreta hitului „Pretty Girl”, care s-a facut cunoscuta postand videoclipuri pe retelele de socializare, a fost arestata in timp ce se afla pe scena unui centru comercial din Kuala Lumpur pe 21 iunie.

„Imi cer scuze fanilor mei care au venit la concertul din Malaezia”, a scris ea joi pe Instagram. „Am fost arestata in mijlocul concertului si (...) inchisa intr-un adevarat iad”.

Responsabilul pentru imigratie din Kuala Lumpur, Hamidi Adam, a explicat ca artista a fost arestata deoarece nu dispunea de autorizatia necesara pentru a canta in Malaezia.

Cantareata a fost eliberata a doua zi, a explicat acesta. „Daca vrea sa sustina un concert in tara noastra, trebuie sa solicite o autorizatie profesionala”, a declarat el pentru AFP. „Organizatorii nu ne-au ascultat insa si au mers mai departe cu organizarea concertului”, a subliniat Hamidi Adam.

Maggie Lindemann a adaugat ca, din cauza arestarii, nu si-a mai putut continua turneul in Asia, care includea si opriri in Singapore si Vietnam.

Intr-un caz similar survenit pe 30 iunie, trei japonezi si un spaniol au fost arestati din acelasi motiv in timpul unui raid in apropiere de Kuala Lumpur, la un festival de cosplay.

Citeste si: Vedeta expulzata din Iran, imediat dupa ce a aterizat. De ce ar fi fost ilegal sa cante

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie