15.08.2019
O actrita din „Game of Thrones” acuza autoritatile israeliene ca i-au rapit bebelusul
Actrita Josephine Gillan, care a interpretat rolul prostituatei Marei in serialul „Game of Thrones”, sustine ca serviciile sociale din Israel i-au „rapit” copilul, o fetita de doar opt luni, in miezul noptii.

Bebelusul se afla in grija unei prietene, in timp ce ea facea terapie pentru depresie postnatala, asa cum ii cerusera chiar serviciile sociale, noteaza Daily Mail.

Un clip publicat de Gillan arata momentul in care micuta Gloria este luata de o femeie, sub supravegherea a doi barbati imbracati in uniforma. Persoana care a filmat poate fi auzita discutand cu acestia, dar in zadar.

Actrita a vorbit despre incident, intr-o postare pe Twitter: „momentul socant in care serviciile sociale din Israel mi-au rapit bebelusul! La ora 12.30 pm, duminica noapte! Prietena mea a depus marturie! Dar a fost amenintata cu puscaria daca nu da copilul! eu, draga mea prietena si familia ei, suntem distrusi de durere cu totii!”.

Ea a acuzat serviciile sociale israeliene ca „incearca sa distruga vieti si sa separe un bebelus de mama lui, care nu a facut nimic gresit”.

Potrivit presei israeliene, unul dintre motivele pentru care Gillan, care are si cetatenie britanica, s-a intors in Israel este tocmai ca se temea ca autoritatile britanice ii vor lua fetita.

„Acum opt luni, ea a nascut in Israel si a inceput sa aiba grija de copil, sub atenta supraveghere a serviciilor sociale din comunitatea sa si cu ajutorul unei prietene. La un moment dat, ea a lasat copilul cu o prietena si a plecat in Marea Britanie pentru o perioada, fapt ce a determinat interventia autoritatilor”, a transmis Channel 12, citand o persoana din apropierea actritei.

Gillan a aparut in sase sezoane din serialul „Game of Thrones”. Inainte, ea chiar a fost prostituata si a aparut in mai multe filme pentru adulti.

Game of Thrones m-a salvat de traiul de prostituata si m-a facut o persoana mult mai puternica”, a spus ea, la un moment dat, pentru Daily Mail.

Ea incearca acum sa stranga bani prin GoFundMe, pentru a-si putea recupera fetita: „Nu am voie sa o vad ori sa stau cu ea! Nu am nicio idee unde e!! Nu eram acolo cand au rapit-o si nu stiam ce i se intampla. Nu am facut nimic rau nici eu, nici prietena care avea grija de ea”.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie