14.08.2019
Nunta de 5 stele. Mireasa a facut senzatie cu rochia transparenta, mirele - cu pantofii
Cel mai mediatizat eveniment monden de la finalul saptamanii trecute in orasul american Beverly Hills a fost spectaculoasa nunta dintre jucatoarea de golf, Michelle Wie (29 de ani) si Jonnie West, fiul unui legendar baschetbalist din NBA.

Cei doi s-au casatorit dupa numai jumatate de an de relatie. S-au cunoscut in ianuarie, s-au logodit in martie, iar acum au ajuns in fata altarului. Ceremonia nuntii a avut loc pe o proprietate privata din Beverly Hills si a fost una stelara, cu numerosi invitati de marca din lumea sportului si nu numai.

Pe langa faptul ca e fiul unui fost mare bachetbalist, Jerry West, mirele Jonnie e o persoana extrem de influenta in California, aflandu-se in stafful de conducere al echipei de baschet Golden State Warriors, campioana NBA in trei din ultimii cinci ani.

Revenind la nunta, cel mai important punct de atractie l-a constituit, cu siguranta, tinuta miresei, in conditiile in care Michelle Wie a ales sa se prezinte intr-o rochie alba atipic de transparenta de la brau in jos. Jonnie West a avut si el ceva de spus la acest capitol, asortandu-si smochingul cu o pereche de pantofi sport, albi cu insertii roz.


„Nu credeam ca pot sa te iubesc atat de mult. Inima mea a explodat cand te-am vazut.”, a fost mesajul de dragoste postat de Michelle pe Instagram, alaturand cateva fotografii de colectie. Wie e o cunoscuta jucatoare de golf in circuitul mondial LPGA, dar in ultimii ani a fost lovita de ghinioane, fiind nevoita sa ia o pauza mai lunga de la competitii din cauza unui accident de masina, in 2017, care i-a afectat incheietura mainii.

Sursa foto: perfecte.ro

Articole din aceeasi categorie