13.09.2019
Numaratoarea inversa a inceput! Doar 24 de ore ne despart de cel mai mustos festival de muzica si vin - Must Fest!
Ajuns la cea de-a IV-a editie, acest eveniment frumos reprezinta un omagiu adus rodului vitei-de-vie, sucului aromat, proaspat stors si traditiilor milenare in vinificatie. Pe langa aceasta, aduna cei mai iscusiti mesteri populari, care vin sa demonstreze ca avem cel mai frumos port, cele mai gustoase bucate si cei mai frumosi oameni, la chip si la suflet.

Pe 14 septembrie 2019, Combinatul de Vinuri „Cricova” isi va astepta oaspetii cu un pahar de must, sa inaugureze un nou sezon al roadei si al bauturii delicioase, obtinuta din struguri proaspeti, ca sa fie de bun augur tot anul. 

Pentru cei care inca nu si-au luat bilete, venim cu un sir de activitati pe care s-ar putea sa le rateze.

Degustari profesionale de vin

Este bine stiut ca exista o adevarata arta a consumului de vin. Mihai Druta, sommelier de profesie, va ghida oaspetii cum corect se degusta vinul, pentru a-i simti aroma si a-i auzi povestea. Iar la sfarsitul „lectiei”, participantii se vor alege si cu un certificat Divino Sommelier.

Masterclass de invelit sarmale si sucit placinte

Se zice ca o adevarata gospodina este cea care poate prepara sarmalute aratoase si delicioase, si placinte cu gust de „acasa”. Bucatarii de la „Regatul Vinului” sunt gata sa puna cartile pe masa si sorturile pe gospodine!

Tirgul de artizanat

Zeci de mesteri populari dibaci isi vor expune lucrarile sale si vor da culoare si autenticitate evenimentului. De asemenea, vor face demonstratii de olarit, sculptat in lemn si de impletit cosuri. Va fi o calatorie unica in lumea traditiilor!

Distractii pentru copii

Chiar si picii de la eveniment vor avea parte de distractii, alaturi de o echipa de animatori profesionisti. Parintii pot linistiti sa se relaxeze, in timp ce copiii vor dansa si vor canta, se vor picta si vor participa la show-ul cu bule sau cel de chimie.

Distractii pentru maturi

La Cricova, distractia e la ea acasa. In timp ce savurezi din paharul cu must, iti poti incerca norocul la jocurile de masa sau aerohockey, cornhole, limbo si multe altele. De asemenea, ai posibilitatea sa te relaxezi in lounge zone sau iti poti imortaliza emotiile la cele mai originale foto zone. 

Deci, ce zici, gata pentru petrecere?

Biletele le gasesti online - aici.

 Sau in magazinele specializate „Cricova”: or. Chisinau, str. Sciusev 96;or. Cricova, str. P. Ungureanu 1; „Cramele Cricova” or. Cricova, str. Chisinaului 124;

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie