23.03.2020
Nu s-a asteptat la una ca asta! Dan Balan - socat de aparitia mamei sale pe scena de la Vocea Ucrainei. Ludmila Balan: „Pentru orice eventualitate, am pregatit o piesa de nunta.”

Spiritele se agita din ce in ce mai mult la Vocea Ucrainei, iar relatia lui Dan Balan si Tina Karol incepe sa se contureze.

E stiut faptul ca ucrainenii sunt indragostiti de cuplul format din Dan Balan si Tina Karol. Fanii ii adora si abia asteapta sa mai prinda momente tandre intre cei doi. Se pare ca pe aceeasi unda este si mama intrepretului, cantareata si prezentatoarea TV, Ludmila Balan.

Citeste si : La joaca cu nepotii in rochie mini. Ludmila Balan: „M-au convins ca nicio jucarie din lume nu poate inlocui „de-a Calutu”

Aceasta a venit la una dintre editiile show-ului. Cel putin de asta ne asigura unul dintre teaserele noii editii a emisiunii. Mama lui Dan si-a facut aparitia in etapa de knock-out-uri. Se pare ca Dan Balan nici nu banuia nimic, pentru a facut ochii cat cepele cand si-a vazut mama pe scena.

„Tanti Ludmila” a aparut incognito pentru a o suprinde pe Tina Karol. Cele doua s-au imbratisat, iar Ludmila Balan a spus ca a pregatit o piesa de nunta, pentru orice eventualitate. Ce s-a intamplat mai departe, probabil, vom vedea in a doua etapa de knock-out-uri. Pana atunci, ne multumim cu cateva secvente piparate ale acestui episod interesant intre Dan, Ludmila Balan si Tina Karol:

Citeste si : Ucrainenii – surprinsi de asemanarea dintre Tina Karol si Ludmila Balan. „Mama lui Dan e atat de tanara.”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie