20.07.2024
Noi imagini de la nunta lui Cătălin Josan. Interpretul a publicat fotografii alături de soție, dar și cei mai apropiați prieteni - FOTO

Unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi, Cătălin Josan a făcut un pas important în ceea ce privește viața lui personală. Acesta și-a unit destinul cu aleasa inimii sale.

Mereu când a fost vorba despre viața privată, Josan a evitat să vorbească la acest subiect atât în presă, cât și pe social media.

Cu toate acestea, interpretul și-a uimit fanii cu vestea pe care a dat-o. Cătălin a publicat o fotografie în care apare alături de aleasa inimii. În descriere, acesta a menționat: „Just married”, în traducere din engleză „Proaspăt căsătoriți”.

Mai apoi a urmat petrecerea care a fost în stil tradițional. De asemenea, Cătălin a publicat câteva imagini cu unii dintre prietenii prezenți la eveniment.

Pe 7 ianuarie 2024, interpretul și-a cerut iubita în căsătorie fiind la munte, în vacanța de iarnă.

Conform informațiilor de pe contul ei personal, numele acesteia este Helen și activează în domeniul marketing-ului. Se pare că Helen și Cătălin sunt împreună de mai bine de 6 ani. Tânăra a publicat primele imagini alături de interpret încă în vara anului 2017.

Cătălin Josan este un cântăret din Moldova, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs Megastar, realizată de postul de televiziune Prima TV din România. Cătălin este primul artist care a semnat un contract cu cea mai mare casă de discuri din România, „Universal Music”.

Articole din aceeasi categorie