29.07.2020
Miss Moldova 2017 a fost ceruta de sotie! Iata in ce loc deosebit a avut loc marele eveniment

 Ana Badaneu a fost surprinsa recent cu o cerere in casatorie. Aceasta i-a spus „Da” iubitului ei - Sasha Mad. 

Citeste si :  Miss Moldova 2017, Ana Badaneu - protagonista unui videoclip. Sasha Mad: „Orice s-ar intampla, iubiti-va unul pe altul” 

Acum cateva zile, tanara a publicat un clip video pe pagina sa de Instagram in care urmaritorii ei au putut admira momentul cand Ana este ceruta de sotie. Evenimentul a avut loc in timp ce cuplul era in vacanta in Turcia, impreuna cu bloggerita Katy Black si sotul ei. 

Sasha Mad, cu numele adevarat Alexandr Vladimirovich Lucaci, a ales sa-i ceara inima si mana Anei intr-un loc mai deosebit. In timp ce fetele faceau selfie pe marginea marii, barbatul s-a pus in genunchi in spatele ei.

Reactia celei care a obtinut titlul de Miss Moldova in 2017 a fost una speciala. Ea a ramas surprinsa si a sarit deodata in bratele viitorului sau partener de viata.

„Cerere in casatorie. 25.07.2020. Acum un an, nu as fi crezut niciodata ca vom fi impreuna si ne vom iubi atat de mult. Sasha, cu tine am invatat ce este iubirea adevarata si mi-am dat seama ca vreau sa fiu alaturi de tine pana la sfarsitul vietii! Te iubesc nebuneste”, a notat fotomodelul in descrierea clipuletului.

De asemenea, Badaneu a tinut sa le multumeasca celor care au ajutat la organizarea surprizei, scriind: „Multumiri speciale pentru Katy Black si pentru Cristian Cebotari pentru ca ati fost acolo intr-un moment atat de important pentru noi!”

Postarea Anei a fost vizualizata de aproximativ 22 de mii de oameni. Multi dintre acestia i-au felicitat pe logodnici in sectiunea comentariilor: „Super! Fericire voua”, a scris Kuzen, „OMG, ce frumos. Felicitari, draga mea! Dragoste la infinit”, a adaugat Alina, iar Daria a mentionat ca: „Acum asteptam nunta”.

Si Perfecte.md le ureaza viitorilor soti multa iubire si intelegere! 

Citeste si :  Miss Moldova 2017 - luata prin suprindere. Vezi cat de romantic este alesul inimii ei

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie