16.08.2019
Miley Cyrus lanseaza un nou single, cu dedicatie pentru fostul sot, Liam Hemsworth
Suferinta este productiva pentru Miley Cyrus, care tocmai a anuntat lansarea unui nou single. Piesa „Slide Away” vorbeste despre despartirea de Liam Hemsworth.

Toti cei care au urmarit finalul povestii de dragoste dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth pot intelege, in sfarsit, si ce a dus la divort. Cantareata a lansat un teaser al viitorului single, in care vorbeste despre despartirea de Liam si despre lucrurile care le-au distrus casnicia de 7 luni.

Cantareata a distribuit pe retelele sociale o bucatica din piesa-confesiune Slide Away, careia i-a atasat o fotografie sugestiva: doua sticle cu bautura si multe pastile plutind pe apa.

Miley Cyrus confrma astfel zvonurile potrivit carora l-a parasit pe Liam Hemsworth din cauza abuzului de alcool si substante interzise si a vietii sale pline de dezmat.

Cantareata face referire la alcool si pastile si da de inteles ca Liam este cel pe care incearca sa-l convinga sa renunte la ele: „Vreau casa mea de pe deal, nu whisky si pastile/ Nu renunt usor, dar nu cred ca sunt doborata”. 

Ce ascunde abuzul de alcool al lui Liam Hemsworth

Acelesi surse vorbesc despre faptul ca abuzul de alcool si substante al lui Liam ar fi fost o cauza a infidelitatii lui Miley. Actorul, in varsta de 29 de ani, ar fi descoperit ca sotia sa are o aventura si s-a refugiat in whisky si substante interzise.

Acest lucru a afectat-o pe Miley, spun surse citate de TMZ, ea insasi cu mari probleme de adictie in trecut. 

Zvonurile par a se fi confirmat imediat dupa anuntul separarii celor doi, fiindca Miley a petrecut cateva zile de vacanta in Italia, in compania unei femei, si ea proaspat divortata.

Cele doua au fost surprinse la plaja sarutandu-se patimas si purtandu-se ca doua iubite. Miley Cyrus nu si-a ascuns niciodata bisexualitatea.

Cei doi au dus vieti separate in ultimele luni, insa si-au anuntat despartirea abia saptamana trecuta. 

Povestea lor de iubire a inceput in 2009 si s-a concretizat cu o logodna in iunie 2012. In septembrie 2013, cei doi au anulat logodna dupa ce si-au dat seama ca au stiluri de viata diferite si nu pot trai impreuna.

La inceputul anului 2016, Liam si Miley s-au impacat, iar ea a inceput sa poarte din nou vechiul inel de logodna. S-au casatorit in decembrie 2018, insa au ales sa se desparta dupa 7 luni. Pana acum, niciunul nu a depus cerere de divort, insa locuiesc separat.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie