01.07.2020
Micutul Robert merge astazi spre ,,sansa sa la viata''. ,,Lacrimile mele s-au transformat in unele de bucurie, ca prin magie!''

Ieri seara, mamica lui Robert a publicat pe pagina de Facebook - ,,Life for Robert'', o postare care a emotionat pe multa lume. Irina Grabazei a anuntat ca astazi zboara cu micutul sau acolo unde va putea primi tratamentul de care are nevoie.

Citeste si :  O fetita de trei ani a primit o noua sansa de viata. Ce s-a intamplat cand mama ei a pus un mesaj pe Facebook e impresionant

Femeia, plina de lacrimi de bucurie, le-a multumit tuturor celor care au facut donatii si le-a spus ca ea crede in minuni datorita lor. 

,,Sperantele au fost transformate in avioane de hartie pe care le-ati trimis catre Robert, iar maine, el va lua primul si cel mai important avion spre o noua sansa la viata. Bagajele sunt facute, iar inimile - pline de emotii. Ne uitam in jur si nu ne vine sa credem ca nu vom mai fi aici timp de 3 luni, ca nu vom mai avea familia si prietenii aproape. Suntem recunoscatori, insa, ca Dumnezeu a ales pentru noi un oras in care exista #ingeriiluirobert si nu vom fi atat de singuri. Nu stim cum va fi, dar stim ca veti fi cu noi in aceasta calatorie, cum ati fost timp de 6 luni, virtual. Va Multumim din toata inima ca nu va opriti inainte sa ajungem cu totii la capat, suntem atat de aproape!

Apoi mamica plina de speranra a adaugat ca“minunile se afla in oameni, nu-i asa?” ma intreba Emi in unul din filmuletele pe care le-am facut pentru voi, iar astazi, lacrimile mele s-au transformat in unele de bucurie, ca prin magie! O magie facuta de voi toti, pentru ca v-ati luat de mana si i-ati demonstrat lui Robert ca de la o varsta frageda poate crede in minuni!''

Din suma totala de 1.908.664 de dolari, familia a reusit sa adune 97,2%, din acest motiv, daca vrei sa-l ajuti pe Robert sa adune cealalta parte de bani, poti dona 100$ sau 20$ impreuna cu alti 4 prieteni la aici:

- https://www.facebook.com/donate/898981063939888/

- https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert

- Paypal: irina.grabazei@gmail.com

- Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861 Nume: Irina Grabazei

- Plata prin numar de telefon ING: 0751640814

Mentionam ca bebelusul a fost diagnosticat la doar o luna de viata cu Amiotrofie Spinala, „boala genetica numarul unu care omoara cei mai multi bebelusi pana la 2 ani”. Din fericire, Robert are acum sansa sa se faca bine. Perfecte.md ii doreste micutului si familiei lui - multa sanatate, speranta si putere. 

Citeste si :  Robert continua lupta pentru viata! Irina Grabazei: „Va rugam sa ne ajutati acum, pe ultima suta de metri (...). Impreuna am reusit sa ajungem la o suma enorma, dar in aceasta perioada de criza este tot mai greu sa strangem si restul sumei.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie