27.08.2024
Mesajele vedetelor de Ziua Independenței. Vezi cine și cum a spus țării: „La mulți ani” - FOTO/VIDEO

Fie că este vorba despre artiști, oameni de afaceri sau alte persoane cu renume din țara noastră, cu toții și-au arătat dragostea de patrie, prin mesajele postate pe rețelele de socializare.

La data de 27 august, Republica Moldova sărbătorește Ziua Independenței. Cu această ocazie, mai multe vedete de la noi au publicat astăzi urări de bine pe paginile lor de Facebook și Instagram. Unele au scris texte lungi, iar altele au cântat compoziții muzicale dedicate patriei.

Maia Sandu - președintele Republicii Moldova

„Mereu există opțiunea să renunțăm. Deciziile pe care le luăm ne pot ține pe loc. Am fi putut abandona. Drumul pe care îl alegem poate fi greu. Ar fi putut să ne pese mai puțin. Am fi putut să renunțăm și să ne pierdem curajul. Fiecare decizie pe care o luăm ne ține pe loc sau ne duce înainte. Suntem ceea ce alegem zi de zi. Alegem să ne ridicăm, oricât de greu ar fi. Alegem să muncim pentru viitorul nostru. Perseverăm pentru copii noștri. Alegem speranța și viața. Credem în puterea neamului nostru”, a spus Maia Sandu în mesajul său video publicat pe Facebook.

Valentina Nafornița - soprană

Cu ocazia Zilei Independenței, soprana Valentina Nafornița a cântat imnul țării în cadrul ceremoniei tradiționale de depunere de flori, care a avut loc la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

27 august: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

Lorena Bogza - prezentatoare PRO TV

„Felicitări, dragi prieteni”, a scris prezentatoarea PRO TV, Lorena Bogza, pe pagina sa de Facebook.

Anastasia Nichita - luptătoare

Anișoara Loghin - prezentatoare PRO TV

Gabriel Nebunu - interpret

Dara - interpretă

Daniela Andreev - prezentatoare PRO TV

Horoscop 27 august 2024. Acești nativi pot semna un contract în secret

Ziua Independenței Republicii Moldova, marcată anual pe 27 august este sărbătorită printr-un program cultural de excepție pe 26, 27 și 28 august. În Piața Marii Adunări Naționale vor evolua artiști de renume atât locali, cât și internaționali.

Pe 26 august, moldovenii au avut parte de un concert de muzică electronică cu participarea artiștilor: Magic Flowers, GOLAN, Subcarpații și Andrew Rayel.  

De Ziua Independenței, pe 27 august, publicul va fi încântat de Moldovan National Youth Orchestra, colaborările dintre artiști locali și internaționali, interpreta din Suedia - Loreen, dar și alți artiști care vor fi anunțați în perioada următoare.

Pe 28 august, în scena din Piața Marii Adunări Naționale vor ieși: Alternosfera, Delia și Okean Elzy.

În toate cele trei zile, concertele vor începe la ora 18.00.

Articole din aceeasi categorie