18.11.2020
Medalii de aur, argint si bronz, pentru care au concurat 4500 de marci comerciale din 150 de domenii de activitate. Gala Notorium a ajuns la a cincea editie

Gala Notorium intruneste reprezentanti ai diferitor companii din diferite domenii de activitate si pune in valoare cele mai apreciate branduri de catre moldoveni.

Cea de a cincea editie a Galei a fost organizata intr-un stil deosebit, la care s-au oferit medalii de aur, argint si bronz, pentru care au concurat 4500 de marci comerciale din 150 de domenii de activitate. Acest eveniment „Este un imbold de a dezvolta, de a oferi in continuare servicii si produse calitative. Este un silbom care demostreaza recunoasterea consumatorului fata de produsele pe care le consuma zilnic.”, spune Marian Bunescu, directorul Intelstar SRL.

Citeste si :   Konstantin Meladze a prezentat noile interprete din trupa „VIA Gra”. Afla cine sunt frumoasele tinere

In cadrul Galei au fost promovate in mod deosebit si vinurile autohtone. In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Marian Bunescu a povestit care a fost scopul acestui detaliu. „Conform informatiilor statistice, Republica Moldova se mandreste cu cca 700 de vinuri si spumante de calitate, care in ultimii trei ani au fost apreciate cu cca 1700 de distinctii, la diferite concursuri internationale. Au fost apreciate pentru calitatea acestora. Noi am dorit sa punem in valoare produsele autohtone, sa le cunoasca nu doar strainii unde vinificatorii nostri le exporta, dar am dorit sa informam si publicul consumator ca avem cu ce ne mandri.”

Afla mai multe despre eveniment si vezi ce detalii a oferit invitatul emisiunii, in videoul de mai jos:

Citeste si :  Anisoara Puica arata senzațional la 53 de ani! „Va multumesc pentru fiecare urare, mesaj de felicitare ce mi l-ati adresat."

Sursa foto: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie