06.04.2021
Mark Stam aduce vara si caldura mai aproape! Cine este blonda din Romania cu care a colaborat basarabeanul, spunand ca „e ok cateodata sa plangi.” „Ma bucur ca a acceptat sa ducem impreuna mesajul acestei melodii ascultatorilor nostri”

Mark Stam si Sore lanseaza piesa „E ok”.

Citeste si :  Acuzatii dure dupa decesul lui Maradona: „A fost abandonat, a murit singur”

Artistul ii incurajeaza pe toti cei care trec prin momente mai putin fericite si le transmite ca este ok ca in viata sa existe si perioade mai grele. Important este ca fiecare sa gaseasca puterea si sa depaseasca astfel de momente cu optimism si cu zambetul pe buze, pentru ca „e ok sa nu fii ok”. Sore da sensibilitate piesei prin vocea sa incantatoare si poarta sufletele ascultatorilor prin versurile lui Mark.

Piesa a fost compusa de Mark Stam, 911 si Alex Turcu, versurile au fost scrisa de Mark, iar productia a fost realizata de 911 si Alex Turcu. Clipul piesei „E ok” a fost produs de Spoiala Brothers.

„Ma simt binecuvantat pentru aceasta piesa, m-a ajutat sa trec peste cele mai obscure perioade din viata mea. Ma bucur ca am putut sa ma pun timp de jumatate de an in locul unui ascultator, s-o savurez de parca o auzeam pentru prima data si sa o las sa-mi fie calauza atunci cand ma simteam ratacit. Se spune ca e nevoie de mult curaj pentru a-ti depasi vulnerabilitatea, insa cred ca ar fi corect sa spunem ca e nevoie de mult curaj pentru a sesiza si a accepta vulnerabilitatea, ea facand parte din noi. Fara ea nu am putea intelege cu adevarat cat de puternici suntem. Piesa apartine celor care o asculta si o vor asculta de azi inainte, conectandu-se emotional cu ea”, a spus Mark Stam despre piesa „E ok”.

„Ma bucur sa colaborez cu Mark pentru aceasta piesa. In primul rand, pentru ca il consider una dintre noile voci emblema, si in al doilea rand, pentru ca piesa are un mesaj pe care noi toti ar trebui sa ni-l impunem cat mai des. Vulnerabilitatea este o putere, nu o slabiciune, si a fi sinceri despre ce si cum simtim ne face oameni mai buni, mai frumosi si mai puternici”, a declarat Sore.

Artistii si-au dorit sa poata raspandi impreuna mesajul piesei si sa-l duca mai aproape de cei care o vor asculta, dandu-le astfel puterea sa zambeasca si sa mearga mai departe cu optimism si curaj. Colaborarea cu Sore este o incantare pentru Mark.

„Sunt onorat sa cant impreuna cu Sore, o persoana uimitoare, profesionista si extrem de talentata. Ma bucur ca a acceptat sa ducem impreuna mesajul acestei melodii ascultatorilor nostri. Cand ai oameni superbi langa tine, numai lucruri superbe se intampla. Un mare multumesc si lui Alex Ghinea (911) si Alex Turcu. Ei au imbracat intr-un instrumental superb textul si liniile mele melodice, fara de care aceasta piesa nu avea cum sa prinda viata. V-am imbratisat”, a completat artistul.

Citeste si :  Jennifer Lopez face senzatie cu cel mai recent pictorial pe plaja. GALERIE FOTO
Articole din aceeasi categorie