03.09.2020
Mai multi artisti de la noi aduc omagii postului de televiziune PRO TV Chisinau

Astazi, PRO TV Chisinau implineste 21 de ani de activitate. 21 de ani de cand ne aduna in fata micilor ecrane pentru a viziona cele mai actuale stiri. Cu aceasta ocazie, mai multe vedete de la noi au venit cu mesaje de felicitare.

Mai multi artisti din tara noastra au adresat felicitari redactiei PRO TV Chisinau. Imagini si clipulete video au fost postate pe retelele de socializare, in care artistii au vorbit atat de frumos si cald despre postul de televiziune. 

„Tu ai 21 de ani, esti plina de forta, tanara si nelinistita, imi lasi fiori cand te vad. Diseara iarasi o sa ne vedem si, iarasi e un sentiment de parca ne cunoastem de-o viata. La multi ani, PRO TV Chisinau.”, a declarat Pasha Parfeni.

Nici interpreta Tatiana Heghea nu a ramas indiferenta fata de acest eveniment: „Televiziunea PRO TV e acea televiziune cu care am crescut, pe care am admirat-o si cel mai important, continui sa o admir. Se fac 21 de ani, o varsta care isi merita pe deplin toate aplauzele noastre pentru perseverenta, pentru corectitudine, ambitie si verticalitate. Va doresc in continuare creativitate, materiale de calitate si cel mai important, dragostea, fidelitatea si iubirea telespectatorului. La multi ani, PRO TV.”

Citeste si :   21 de ani de PRO TV Chisinau! Sorina Obreja: „Anul acesta aniversarea noastra o dedicam eroilor pe care aceasta perioada, atat de grea, ni i-a adus in fata.”

Ionel Istrati a tinut sa aduca si el un omagiu: „La multi ani, PRO TV Chisinau - redactia care de 21 de ani ramane pe picioare in pofida tuturor bombelor politice, sociale si economice! Va iubim!”

Artista Elena Javelea a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Instagram: „Astazi, PRO TV Chisinau implineste 21 de ani. De acest post de televiziune ma leaga amintiri frumoase, pline de emotii. Aici am zis „Da” unei noi provocari, cea de a fi prezentatoare emisiunii muzicale „Sounds Goood” , in cadrul careia am invatat o multime de lucruri de la cum se pregateste o emisiune pina la montaj. Am cunoscut multi tineri talentati ce s-au lansat la „Sounds Goood”. Pentru ca multa lume ma intreaba, am hotarit sa anunt ca nu mai fac parte din echipa PRO TV, insa cu siguranta, pot spune ca a fost o experienta extraordinara. Multumesc PRO TV pentru incredere!” 

Urarile, la sigur, vor ajunge la inimile celor din redactia PRO TV Chisinau, iar cuvintele sincere si calde vor face ca postul de televiziune sa-si continue activitatea cu mai multa nazuinta si daruire.

Citeste si :  Stirile Pro TV de la ora 13:30 cu Patricia Podoleanu - 03.09.2020

Surse foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie