08.06.2023
Luciana Spinu - prima aparitie publica alaturi de sotul ei! Proaspetii parinti l-au botezat pe micutul Marius. Vezi cum a fost sarbatoarea: „Suntem fericiti” - VIDEO

La 3 luni dupa nastere, interpreta Luciana Spinu l-a botezat pe cel de-al doilea fecior. Micutul Marius care a fost extrem de cuminte la ceremonie s-a ales cu 20 perechi de nasi de botez. De la sarbatoare nu au lipsit nici parintii primului sot Dorin Ieseanu, cu cei care interpreta a reusit sa pastreze o relatie frumoasa. Cum a fost la eveniment, urmarim in reportajul ce urmeaza.

Micutul Marius, fiul Lucianei Spinu si a sotului ei Liviu Ungureanu a fost acum doua zile botezat. Emotiile au fost mari in special pentru tatic, asa cum este primul sau copil. „Repede s-a petrecut tot, cu emotii pozitive. Suntem fericiti. Asa emotii pentru prima data”, a mentionat Liviu Ungureanu, sot.

„Marius in viata noastra a adus un soare si liniste. Suntem impacati sufleteste ca am facut ceea ce trebuia sa facem ca si parinti. Sa botezam pe micutul nostru”, a recunoscut Luciana Spinu, interpreta.

Marius s-a ales cu 20 de perechi de nasi de botez, atat din partea interpretei cat si a taticului. „S-au adunat multi. La Stelian au fost 10 si respectiv, pastram traditia, sa-i intrebam daca vor sa continue sa bozete la ceilalti copilasi ai nostri. Cei 10 de la Stelian s-au oferit sa fie si la Marius si plus noii prieteni aparuti in familia noastra. Cumetria o vom organiza poate la anul, cine stie”, a povestit Spinu.

Lansare de film la Presedintie! Sefa statului, Maia Sandu, a venit la premiera: „Abia dupa proiectie am aflat ca e in sala...” - FOTO

La botezul lui Marius au fost prezenti si parintii primului sot al Lucianei, Dorin Ieseanu. Ei au reusit sa pastreze o relatie frumoasa dupa decesul instrumentistului. „Viata merge inainte. Noi il iubim pe Stelian, o iubim si pe Luciana. Ne pare bine ca Stelian are un fratior. Parintilor sanatate multa, sa ajunga sa ne cheme si la nunta”, a spus Elena Ieseanu, soacra.

„Sa-i dea Dumnezeu sanatate baietelului si noua ca bunei”, a adaugat Vasile Ieseanu, socru.

Cea mai importanta sarcina pe parcursul ceremoniei a fost a nasei de botez care l-a tinut in brate pe Marius. Copilul a fost extrem de cuminte si nu a varsat nici o lacrima. „A fost foarte cuminte. Eu am observat cum el s-a conectat cu toata atmosfera si energia nanilor din spate”, a povestit Elena Bulat, nasa de botez.

Familia si cumetrii Lucianei l-au primit cu drag in familia lor pe sotul interpretei. „Liviu este un baiat tanar, va avea grija de familie, totul este inainte”, a marturisit Petru Balutag, nas de botez.

Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care muta muntii din loc cand vrea ceva. Nu este dispusa sa faca compromisuri

„Cu Liviu noi ne stim mai putin. Am facut cunostinta in cadrul evenimentelor. Pe viitor o sa fim prieteni si mai apropiati”, a mentionat Veaceslav Spinu, interpret.

Articole din aceeasi categorie