08.10.2019
Laboratorul medical Invitro Diagnostics lanseaza astazi o noua filiala in sectorul Ciocana.
Laboratorul medical Invitro Diagnostics a inaugurat astazi un nou centru de recoltare in sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Batrin, 34/6, care intruneste cerintele internationale de control al calitatii in medicina de laborator.

Cu aceasta frumoasa ocazie, Invitro Diagnostics ofera reduceri de -30% la analizele de laborator pentru pacientii care vin la adresa indicata, in perioada 08 – 15 octombrie 2019.

Invitro Diagnostics este unul din liderii locali in prestarea serviciilor de laborator medical de performanta cu o retea dezvoltata in toate sectoarele municipiului Chisinau, in or. Hancesti si or. Balti. Controlul calitatii reprezinta unul din principalele obiective Invitro Diagnostics si confirma exactitatea si calitatea tuturor analizelor de laborator efectuate. Un avantaj important al acestui centru de recoltare este si posibilitatea de a consulta medicii specialisti calificati: terapeut, obstetrician-ginecolog si urolog. De asemenea, vor activa medici imagisti care vor efectua examinari USG la echipament performant GE Versana Premier de ultima generatie.

Acesta este al doilea punct de recoltare din sectorul Ciocana, incercam sa respectam deviza organizatiei EXACT. RAPID. COMOD si sa aducem serviciile noastre cat mai aproape de beneficiari. O analiza interna a activitatii pe anii precedenti arata ca punctul de recoltare existent pe adresa Mircea cel Batrin, 3 a devenit neincapator din cauza numarului impunator de solicitari, iar pentru noi confortul si satisfactia clientilor sunt primordiale! Invitam locuitorii sectorului Ciocana in noul nostru punct de recoltare, unde va asiguram acelasi nivel de calitate a serviciilor ca si in toate centrele Invitro Diagnostics” sustine directorul medical, Silvia Morgoci.

De mentionat ca laboratorul medical Invitro Diagnostics urmareste tendintele internationale care sunt orientate spre medicina personalizata, bazata pe cercetari genetice si pe principiul unei abordari individuale pentru diagnosticul maladiilor genetice. Recent laboratorul a fost dotat cu echipamentul de ultima generatie, Thermo Fisher Scientific, fapt ce permite efectuarea unui spectru larg de teste genetice, care sunt in contiuna dezvoltare si implementare. Rezultatele acestor teste permit confirmarea sau excluderea unor patologii genetice. Echipamentul permite efectuarea investigatiilor in domeniile ce tin de: cercetarea cancerului, analiza expresiei genei, boli mostenite, sanatatea reproductiva, microbiologie, studiul bolilor infectioase.

Laboratorul medical Invitro Diagnostics este o structura progresiva, in continua dezvoltare. Sunt atenti la cele mai moderne abordari si tehnologii din domeniu, astfel planifica dezvoltarea continua a departamentului de genetica prin lansarea investigatiilor genetice revolutionare pe piata din Republica Moldova.

Info Line: 022903999

www.invitro.md

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie