25.03.2020
La multi ani, Daria! Fiica prezentatoarei PRO TV Chisinau, Lorena Bogza, implineste astazi 6 anisori. „Aceasta minune mi-a schimbat radical viata si este motivul pentru care, zi de zi, sunt in forma maxima.”

Astazi este zi insemnata in calendar pentru familia Lorenei Bogza. Fiica acesteia implineste 6 anisori.

Gazda emisiunii In PROfunzime de la PRO TV Chisinau - Lorena Bogza, are deja fata mare. Fiica sa pe nume Daria este in aceasta zi omagiata.

Cu acest prilej, prezentatoarea TV a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de felicitare, in care-si aminteste cu drag de ziua in care a adus-o pe lume pe micuta, dar si cat de mult i-a schimbat viata de cand face parte din familia ei.
Citeste si : Lorena Bogza - indignata de nepasarea persoanelor care nu constientizeaza gravitatea epidemiei de COVID-19. „Fiti responsabili, oameni buni! Medicii se imbolnavesc, nu avem paturi si sisteme de ventilatie suficiente, nu avem medici.”

„Acum sase ani, pe vremea asta, eram la maternitate. Ma pregateam sa aduc pe lume un copil minunat - pe Dariuta.
Aceasta minune mi-a schimbat radical viata si este motivul pentru care, zi de zi, sunt in forma maxima. Altfel nu am voie sa fiu. Dar, sa fiu sincera, chiar de ma mai risipesc cateodata, ca tot omul, ea ma aduna. Viata noastra se misca in jurul ei. Anul acesta sarbatorim acasa, desi ea si-ar fi dorit sa fie si cu prietenii. Am incropit repejor un tort, cel mai simplu posibil, am umflat cateva baloane pe care le-am gasit prin casa (m-am convins ca am plamanii sanatosi, slava Domnului!!) si ne pregatim sa ii spunem "La multi ani" celui mai frumos om din viata noastra.”, a scris Lorena Bogza in postarea sa de pe Facebook.
Citeste si : SUNT FEMEIE! Lorena Bogza: „Sunt aceeasi peste tot si nu ma obosesc sa fiu altfel decat sunt cu adevarat.”
Gazda emisiunii In PROfunzime de la PRO TV Chisinau - Lorena Bogza, este casatorita cu politicianul Iurie Nastas. Ei au impreuna o fiica de 6 ani pe nume Daria.

Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie