12.09.2019
La 18 ani – de trei ori mireasa! Interpreta a ales o rochie superba, cu o trena impresionanta
2019 a fost, cu siguranta, un an memorabil in viata cantaretei Ionela Covali. Dupa ce a avut parte de o ceremonie civila minunata si de o cununie de suflet, aceasta se bucura astazi de o petrecere pe cinste.

Cantareata este nerabdatoare sa-si imparta emotiile cu admiratorii ei, asa incat chiar astazi, in ziua nuntii, a publicat o fotografie in care apare extrem de fericita si implinita. Tanara pare sa se simta o printesa in aceasta zi, iar diadema stralucitoare de pe cap nu face decat sa confirme acest lucru.

Unul dintre apropiatii artistei a publicat o fotografie in care Ionela apare alaturi de sotul ei, Vasile. Din imagini, observam tinuta impresionanta a miresei. Rochia este in nuanta champagne, cu spatele gol si o imensa trena stralucitoare.

Amintim ca la doar 18 ani, Ionela este pentru a treia oara mireasa. In luna iulie a acestui an, a avut loc cununia ei civila, iar apoi a urmat si cununia religioasa.

Ionela a purtat doua rochii absolut superbe, dar a promis ca cea de astazi ii va uimi pe toti. Nu ne-a indus in eroare, nu-i asa?

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie