09.12.2023
La 11 ani, O Seara Perfecta a organizat editie speciala de milioane. Artisti, prieteni si partenerii fideli au savurat dintr-o atmosfera de basm - FOTO

De 11 ani „O Seara Perfecta” este seara de seara in casele voastre cu invitati speciali, cu reportaje si povesti impresionante de viata. Cu aceasta ocazie, emisiunea a sarbatorit alaturi de prieteni, artisti si parteneri fideli. Canapeaua din studio s-a mutat intr-un restaurant din capitala, acolo unde au luat loc invitatii speciali. Cum a fost atmosfera la eveniment, dar si cine sunt cei care si-au facut aparitia, vezi in articolul de mai jos.

11 ani de „O Seara Perfecta” au fost marcati printr-o editie speciala unde cei prezenti au avut si un permis de trecere. Dress code-ul a fost alb si auriu, astfel, invitatii au sclipit la propriu in tinute unice.

Rand pe rand, pe canapeaua serilor perfecte au fost invitati: Gabriel Nebunu, Iuliana Maranciuc si Dumitru Mitu, Pavel Stratan, Irina si Anatol Bivol, dar si Constantin Moscovici.

Indragitii interpreti au pregatit si un program artistic deosebit, iar Pavel Stratan a cantat live la chitara piesa „Stratanele”.

Pe parcursul serii am fost admirate si cateva prezentari de moda a celor de la Ady Academy care au defilat in tinute marca: Fabiss Brand si Nikita Rinadi.

Totodata, invitatii au putut admira si noua colectie de blanuri „Lana Furs”. Tatiana Heghea si Diana Ballerini au fost si ele in postura de modele.

Petrecerea a culminat cu un tort spectaculos. In acel moment, invitatii au avut posibilitatea sa cunoasca intreaga echipa a emisiunii.

De asemenea, Anisoara a avut parte si de o surpriza din partea echipei.

Articole din aceeasi categorie