08.05.2019
Ksenyia Simonova, sand-artista din spatele Annei Odobescu, raspunde la invinuirile de plagiat: „Este zapada, nu nisip!”
Chiar daca Anna Odobescu nu a oferit vreo replica in cazul invinuirilor de plagiat, uite ca partenera sa de scena, sand-artista, Ksenyia Simonova, a facut-o. Aceasta a venit cu un sir de precizari referitoare la show-ul care va fi prezentat pe scena de la Tel Aviv.

Pe contul sau oficial de YouTube, Ksenyia sustine urmatoarele: „Da! M-am intors! Pe aceasta scena uimitoare de la Eurovision Song Contect. Visam sa revin... Am simtit ca arta nisipului nu mai este de ajuns pentru mine. Mi-am dorit sa creez ceva nou. Asa a aparut „snow-art-ul”. Aceasta tehnica este mult mai complicata si necesita mai multe munca decat arta nisipului.

I-am propus aceasta fantezie a zapezii Annei, pe care o consider una dintre cele mai bune voci de la Eurovision. Am fost mandra si onorata cand ea m-a invitat pentru show-ul ei.”

Dupa ce ieri, Mika Newton, interpreta de la care, dupa spusele internautilor, s-a inspirat Anna Odobescu a venit cu o reactie, astazi artista din Ucraina a avut mai multe de spus: „Dragi fani Eurovision, haideti sa facem lucrurile clare, pentru ca m-am saturat sa ma trezesc cu sute de mesaje la aceeasi tema. Unicul motiv pentru care am venit cu acea reactie a fost ca voi m-ati intrebat. Nici nu stiam ca Eurovisionul a inceput. Nu urmaresc concursul. Imi traiesc viata fericita in America. Va rog sa ne respectam reciproc si sa-i uram succes Moldovei, ca sa castige la Eurovision 2019."

Amintim ca Eurovisionul se va desfasura in intervalul 14-18 mai, la Tel Aviv, Israel.

Sursa foto: Google.com, Agora.md

Articole din aceeasi categorie