30.06.2020
Johnny Depp nu va mai fi eroul principal in „Piratii din Caraibe”. Cine ii va lua locul
<p>Potrivit Variety, filmele „Piratii din Caraibe", cu Johnny Depp in rol principal, au inregistrat incasari de peste 1,5 miliarde de dolari in SUA si mai mult de 3 miliarde de dolari la nivel international.&nbsp;</p>
Citeste si :  Cinci fete danseaza sexy in fata baietilor de la Akord. Cei doi au reactionat spectaculos - VIDEO

Recent, Disney a anuntat o noua continuare a seriei filmelor cu Jack Sparrow, insa cu o mica schimbare. Rolul principal nu va mai fi interpretat de indragitul actor american Johnny Depp.

 Potrivit Hollywood Reporter Margot Robbie va fi protagonista noului film. 

Margot Robbie este actrita care a fost nominalizata la Oscar pentru rolul secundar din „Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino si cea care urmeaza sa revina in rolul Harley Quinn in viitorul film „Suicide Squad” al lui James Gunn. 

Filmul va reprezenta o poveste separata in universul Piratilor din Caraibe in care se va pune accent pe personajul feminin interpretat de Robbie. In filmele trecute au jucat staruri de sex feminin: Keira Knightley, Penelope Cruz, Naomi Harris si Kaya Scodelario. 

Producatorii nu au oferit detalii despre scenariu, dar potrivit zvonurilor,  Robbie e gata sa intre in rolul unei navigatoare care ia cu asalt apele albastre ale Caraibelor.

The Hollywood Reporter anunta ca „proiectul nu se vrea a fi un spin off, ci o poveste originala cu personaje noi, sub eticheta Piratilor”.  

Citeste si :  Nimeni nu atinge geanta Reginei Elisabeta! Ce mesaj codat ascunde poseta Reginei? 

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie