14.10.2019
Irina Rimes nu si-a intors scaunul pentru Viola Julea, profesoara ei de la Conservator. "Nasol moment, cel putin pentru mine..."
Editia de vineri a show-ului Vocea Romaniei s-a lasat cu emotii si de aceasta data, mai ales pentru Irina Rimes, care a avut parte de un "moment nasol".

Dupa cativa ani de cand a terminat facultatea, aceasta a avut o ocazie unica sa-si revada una dintre profesoarele de la Conservator chiar pe scena de la Vocea Romaniei.

Este vorba despre Viola Julea, care a decis sa-si incerce norocul in acest proiect. Chiar daca a reusit sa convinga publicul si sa-l ridice in picioare la un moment dat, iata ca juratii nu s-au lasat cuceriti. Niciunul dintre antrenori nu si-a intors fotoliul.

Atunci cand Viola si-a incheiat prestatia, Irina a avut parte de un moment de uimire, la care, cu siguranta, nu s-a asteptat. „Este Viola Julea, una dintre profesoarele mele de la Conservator. Ea e cea care mi-a dat note la examene, ne-am intalnit pe holurile facultatii. In continuare o respect foarte mult si ma simt foarte, foarte ciudat in momentul acesta, pentru ca as fi vrut sa ma intorc, dar parca m-a tinut ceva. Ma gandeam, da, o sa-mi fie greu sa lucrez cu vocea asta pentru ca e o voce deja formata, mi se parea asa mie din ce auzeam, si acum, sincer, sunt pierduta si nu stiu ce sa mai zic”, a spus Irina.

Cuvinte de incurajare pentru Viola Julea a avut si Tudor Chirila: "Va admir pentru curajul de a veni aici. Nu stiu daca as fi putut face eu asta. Ii admir pe cei care vin la Vocea Romaniei, cu atat mai mult pe cei care au deja o cariera. E un moment in care vrei sa incerci ceva diferit. Mi se pare o iesire din rutina si admir oamenii care au alte cai. Sa ai puterea sa te joci mi se pare extraordinar. E un show in care primeaza subiectivismul. E absolut clar. Nu mai conteaza de ce nu ne-am intors. Felicitari.", a mentionat artistul.

"Multumesc pentru cuvinte.", raspuns Viola, parasind scena.

"E un moment nasol, cel putin pentru mine...", a tinut sa adauge jurata din Moldova.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie