06.12.2018
Ionel Istrati pregateste o surpriza grandioasa pentru cei din strainatate. Iata unde va concerta artistul in seara de Craciun si in noaptea de Revelion - VIDEO
Unul dintre cei mai talentati interpreti din showbizul autohton urmeaza sa sustina doua concerte inedite in marele orase ale Europei, cu prilejul sarbatorilor de iarna.

 

Ionel Istrati se bucura de succes si apreciere atat la noi in tara, cat si peste hotarele ei. Suntem in luna decembrie, perioada in care magia sarbatorilor de iarna se face simtita in casele si in sufletele noastre. Interpretul deja stie cum si unde isi va petrecere acest sfarsit de an.

 

 

Sarbatoarea Craciunului inseamna, pentru majoritatea oamenilor, timp petrecut cu familia, petreceri, cadouri, bucurie si momente unice. Ionel Istrati va sustine in aceasta seara magica un concert frumos si inedit tocmai in orasul Padova, din Italia, intr-un restaurant select.

 

 

Daca nu stii ce vei face in data de 31 decembrie? Imbina calatoria cu un eveniment fabulos. In una dintre cele mai importante petreceri ale anului trebuie sa te distrezi la maxim, iar acest lucru este posibil. Muzica de calitate si atmosfera incendiara vor fi elementele cheie ale Revelionului 2019. Ionel Istrati urmeaza sa concerteze in orasul istoric - Atena, Grecia. Interpretul a pregatit un program artistic superb si te asteapta cu mare drag la concertul sau. 

 

 

Amintim ca interpretul a bifat un nou succes in cariera sa muzicala la sfarsitul acestei toamne. Este vorba despre productia "КТРЯ ЕСТЬ", pentru care a primit trofelul "Videoclipul anului", in cadrul evenimentului muzical anual de mare amploare - Slagarul Anului 2018.

 

 

 

Se pare ca Ionel Istrati a avut un frumos si a inregistrat doar succese. Tanarul artist a concertat in Europa si in Statele Unite ale Americii, iar acum pregateste o surpriza muzicala pentru toti admiratorii sai - va lansa in curand un nou videoclip.

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Ionel Istrati

Sursa video: Youtube.com

Articole din aceeasi categorie