24.03.2020
Interpretul Igor Sirbu - apel catre jurnalisti dupa decesul solistului 7 Klase: „Nu dezinformati lumea! Si asa traim clipe grele si triste.”

Catalin Caragea, solistul trupei 7 Klase, a fost gasit fara suflare in apartamentul sau. Informatia a fost confirmata pentru protv.md de producatorul formatiei, Iurie Badicu.


Intre timp, pe portalurile de stiri au aparut mai multe informatii conform carora tanarul de 22 ar fi murit strangulat. Baiatul nu a lasat niciun mesaj de adio.

Colegul sau de breasla, membrul trupei AKORD, al carui producator este tot Iurie Badicu, Igor Sirbu, a facut un apel catre jurnalisti si reprezentanti ai mass-media: „Dragi jurnalisti, reprezenanti mass-media, NU DEZINFORMATI lumea!! Si asa traim clipe grele si triste. Vom reveni cu detalii despre Catalin.”, a spus el pe contul sau oficial de Facebook.

Citeste si : Solistul trupei de baieti 7 Klase a decedat. „Baiat frumos si talentat... de ce el...? Cred ca ai fost ales si iubit. Iarta-ne, Artistule!”



Ulterior Iurie Badicu a revenit cu un mesaj in care anunta ca cel mai probabil Catalin va fi inmormantat in cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuieste bunelul sau. „Mama si Tata artistului inca n-au revenit de peste hotare, nu cunosc daca au reusit acum sa ajunga acasa, e regim de pandemie, carantina...”

Catalin Caragea a fost solistul trupei de baieti 7 Klase, care-au facut furori la Romanii au Talent in 2018, cucerindu-l mai ales pe Smiley, care le-a si propus sa colaboreze cu HAHAHA Production. De asemenea, Catalin a cucerit si publicul de la X Factor, interpretand hituri precum Wicked Games sau Sex on fire.

In septembrie, baietii au lansat videoclipul Plec din Chisinau, care s-a bucurat de succes.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie