11.06.2019
Interpretul Gabriel Nebunu – pregatit pentru testul maturitatii. „Cu BAC-ul acesta, ba ma ingras cu 5 kilograme, am avut un examen si gata… slabesc cu doua kilograme.”
Este in plina perioada a examenelor de bacalaureat. E asta un factor de stres pentru Gabriel Nebunu, am aflat chiar de la el.

„Este stresant timpul inainte si dupa BAC. Primul a fost foare bine. Au fost cateva cuvinte care m-au pus la incercare, dar asta este si normal. Camerele poate sunt stresante. Acestea nu sunt, dar acelea...”, spune glumet interpretul.

Fiind o persoana publica, artistul marturiseste ca unii observatori l-au recunoscut. „Am remarcat ca supraveghetorii se uitau la mine si instantaneu le aparea zambetul pe fata.”

A avut o adevarata placere sa-l studieze pe Sadoveanu in liceu: „El mereu s-a axat pe viata de la sat si eu sunt foarte apropiat de acest stil.”

Examenul la alegere a picat pe geografie, spune el. „Imi place sa cant si sa calatoresc. Eu nu vreau note mari, ci pur si simplu sa-l iau. Cu BAC-ul acesta, ba ma ingras cu 5 kilograme, am avut un examen si gata… slabesc cu doua kilograme.”

Gabriel se arata foarte optimist in ceea ce tine de examene si le ureaza tuturor absolventilor bafta!

Detalii vezi in interviu:

Sursa foto: Facebook.com/ Gabryel Nebunu

Articole din aceeasi categorie