03.08.2020
Interpreta Cristina Croitoru si-a sarbatorit ziua de nastere la inaltime. „Recunoscatoare pentru tot ce am in viata!”

Cunoscuta cantareata, stabilita deja de trei ani in SUA, a publicat pe pagina sa de Instagram, cateva imagini de la aniversarea ei. Ea si-a petrecut zia de nastere impreuna cu familia sa pe varful unui munte. 

Citeste si :  „E incredibil!” De ziua ei, Olia Tira a avut parte de o supriza deosebita. Cum au impresionat-o cei dragi

Ce poate fi mai deosebit decat sa-ti intalnesti cei 33 de ani pe un munte „ceresc”, asa cum este numit cel situat in Canada, in lantul muntos Sierra Nevada? Pentru Cristina, probabil - nimic.

Artista a mers impreuna cu sotul sau, Alexandru Celcinschi, si cei doi baieti ai lor, Alex si Arthur, pe punctul cel mai inalt al muntelui „Heavenly” (din traducere - ceresc), iar momentele de acolo, sotii le-au imortalizat cu ajutorul unei camere de luat vederi. Cateva dintre imagini, Croitoru le-a publicat si pe Instagram. 

„33 si toti ai mei!!! Recunoscatoare pentru tot ce am in viata! Happy Birthday to me!!!”, a notat interpreta pieselor „Femeie” sau „Fight for love” in descrierea pozelor sale.

Admiratorii vedetei nu au ezitat sa-si felicite favorita in sectiunea comentariilor. „La multi ani, Cristina! O voce frumoasa, fii mereu fericita si plina de emotii pozitive.”, i-a dorit Lyna, o admiratoare, alta a scris: „La mulți ani si toti fericiti!!! Sunteti o familie frumoasa!!! Sanatate voua!”. Printre urarile de bine se regaseste si o declaratie de dragoste pentru Cristina, notata chiar de catre sotul sau, Alexandru: „I love so much”(din engleza: „te iubesc foarte mult”).

Si Perfecte.md ii doreste Cristinei Croitoru multa iubire, inspiratie si succese in tot ceea ce face!

Citeste si :  Moldoveanca din America alaturi de familia sa. Iata cat de mult au crescut baietii Cristinei Croitoru

Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie