06.08.2023
„Inima mea s-a oprit si refuza sa bata fara tine!” Doinita Prodan, care se zbatea intre viata si moarte, a decedat. Mesajul indurerat al sotului

Doinita Prodan, mama a doua fetite, care se zbatea intre viata si moarte la spital in urma unui accident din capitala, a murit astazi la varsta de 29 de ani.

Despre asta a anuntat sotul acesteia, pe pagina sa de Facebook: „Scumpa mea …. tu sa stii ca noi o sa te purtam in suflet mereu ca o minune din viata noastra! Sa stii ca Teia si cu Mira o sa te iubeasca mereu! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire in viata lor! Dumnezeu sa te ierte!

Inima mea s-a oprit si refuza sa bata fara tine!

Te iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Cazul Doinitei a fost mediatizat pe retelele de socializare, iar familia era deschisa pentru a oferi informatii despre starea de sanatate a tinerei. Sute de mesaje au invadat mediul online, au fost deschise conturi bancare pentru ca oamenii sa doneze pentru Doinita, ca aceasta sa poate reveni acasa la cele doua fiice. 

Viata i-a fost pusa pe pauza chiar de ziua ei! Mama a doua fetite, se afla in stare grava la spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un alt automobil, in capitala. Mediul online, impanzit de mesaje de sustinere

Pe 24 iulie, pe bulevardul Decebal a avut loc un accident in care au fost implicate patru automobile: Mercedes, Smart Forfour, condus de sofer 42 ani, Volkswagen, condus de o soferita de 29 de ani si Skoda, condus de un barbat de 36 ani.

In urma accidentului, cinci persoane au fost preluate de ambulanta si transportate la spital. Este vorba despre soferita si trei pasageri toti din Volkswagen, dar si pasagerul din Mercedes. 

Potrivit protv.md, soferul care ar fi provocat accidentul rutier de pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica al capitalei pe 24 iulie, ulterior fugind de la locul faptei, a fost retinut de politistii capitalei in urma unei informatii operative si a masurilor speciale intreprinse.

Articole din aceeasi categorie