15.09.2020
In ziua in care a implinit 6 luni, parintii au dat o petrecere fastuoasa intr-unul dintre cele mai scumpe restaurante din oras. Tany Vander, cea mai sexy mamica

Cu ocazia celor 6 luni de viata ale fiului sau, Adam, cantareata a organizat o petrecere la care au participat mai multe vedete. 

Tany Vander este o mamica tare fericita. Pe langa faptul ca se bucura de baietelul ei, artista arata de parca nu a nascut acum jumatate de an.

Vedeta a dat o petrecere in cinstea aniversarii celor 6 luni ale lui Adam, unde a purtat o tinuta care fura priviri. Imbracata intr-o rochie alba, ce ii lasa umerii dezgoliti si cu un ruj rosu pe buze, artista le-a dat ocazia urmaritorilor de pe Instagram sa o invadeze cu complimente.

Adam era si el imbracat la patru ace - un costumas negru elegant si o bluzita alba.

Locatia in care s-a dat petrecerea era plina de flori si de baloane albe, albastre si argintii, cu numele copilului.

Internautii au umplut sectiunea comentariilor cu urari de bine: „La multi anisori pentru Adam! Cu asa parinti a castigat la loterie ;)”, „La multi ani cu sanatate lui Bombonici! La multi ani fericiti impreuna familiei!”, „Felicitari, ce frumosi sunteti!”.

Printre vedetele care au luat parte la petrecere se regasesc: interpreta Elena Javelea si actorul Cristian Pletiniuc.

Tany Vander este sotia lui Vasile Lungu. Interpreta a fost ceruta in castorie in luna februarie 2016, iar dupa trei ani si jumatate de la marele eveniment, cei doi s-au casatorit si il au acum pe baietelul lor Adam, de 6 luni. 

Citeste si :  Ar face-o invidioasa chiar si pe Cleopatra! Natalia Gordienko - cuceritoare intr-un costum de baie sexy

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie