25.06.2020
Imagini inedite de la un concert neobisnuit la Opera din Barcelona. Artistii au cantat pentru 2.300 de plante decorative

Opera Liceu din Barcelona si-a reluat activitatea pe 22 iunie, dupa 3 luni de pauza. Cu ocazia acestui eveniment, organizatorii au decis sa transforme primul concert dupa carantina intr-o actiune foarte originala si interesanta.  

Citeste si :  Fostul membru al trupei „O-Zone” - alaturi de familia sa numeroasa. Iata ce fotografii au realizat Radu, Ana si copiii lor

Opera Liceu din Barcelona a gazduit un concert dedicat unui public alcatuit exclusiv din aproape 2.300 de plante decorative. 

Ideea de a aranja plantele ca `spectatori” in toata sala ii apartine artistului Eugenio Ampudia. „Natura a avansat pentru a ocupa spatiile pe care noi le-am furat de la ea”, a declarat Eugenio, care este si producatorul executiv al spectacolului. 

„Putem sa ne extindem empatia? Haideti sa incepem cu arta si cu muzica intr-un mare teatru, invitand natura inauntru”, a adaugat artistul spaniol.  

Opera Liceu din Barcelona este o cladire cu arhitectura neoclasica, considerata una dintre cele mai mari opere din lume.  

Dupa concert, plantele au fost donate angajatilor din domeniul medical aflati in prima linie in lupta impotriva noului coronavirus. 

Citeste si :  Liderul mondial al tenisului masculin a fost testat pozitiv cu COVID-19 

Surse foto/video: Google.com, Instagram

Articole din aceeasi categorie