11.06.2024
Imagini inedite de la nunta mondenă a anului. Ducele și ducesa de Westminster s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă - FOTO

Hugh Grosvenor și Olivia Henson au împărtășit fotografii din ziua nunții lor. Ducele și ducesa de Westminster s-au căsătorit la Catedrala Chester pe 7 iunie.

Cei doi au avut, conform presei britanice, nunta mondenă a anului. Fotografiile oficiale de nuntă ale ducelui de Westminster dezvăluie o atmosferă de basm, unde fiecare detaliu a fost meticulos planificat.

Hugh Grosvenor, în vârstă de 33 de ani, și Olivia Henson, în vârstă de 31 de ani, s-au căsătorit pe 7 iunie, în cadrul unei ceremonii la care a luat parte înalta societate a Marii Britanii.

Într-un eveniment ce a captivat atenția publicului și a presei internaționale, Ducele și Ducesa de Westminster și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă, Nunta, desfășurată în cadrul somptuos al unei reședințe istorice, a adus împreună personalități de seamă din toate colțurile lumii, oferind un spectacol vizual de neegalat.

Horoscop 11 iunie 2024. Zodiile care au noroc în afaceri în următoarea perioadă

„Suntem profund recunoscători tuturor celor care ne-au susținut și dorim să le mulțumim în mod special celor din Chester care au contribuit la a face ziua noastră atât de memorabilă”, au declarat Ducele și Ducesa de Westminster, adăugând: „Am fost incredibil de emoționați de sprijinul extraordinar și de urările călduroase ale tuturor”.

Cuplul și-a depus jurămintele la Catedrala din Chester, în nordul Angliei, unde a participat și prințul William.

Cine este Hugh Grosvenor, duce de Westminster

Înainte de a se căsători, cel de-al șaptelea Duce de Westminster era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din Marea Britanie, datorită averii familiei sale și a legăturilor cu familia regală britanică care datează de generații.

Bolidul de lux a lui Gabriel Stati pe mâna lui Emilian Crețu! Cum s-a întâmplat acest incident - VIDEO

Mirele este finul regelui Charles, în timp ce mama sa, Natalia, este prietenă din copilărie a regretatei prințese Diana și nașă a prințului William, în vârstă de 41 de ani. Ducele este, de asemenea, nașul a doi tineri membri ai următoarei generații regale: prințul George, în vârstă de 10 ani, și prințul Archie, în vârstă de 5 ani, conform People.

Familia Grosvenor este una dintre cele mai bogate familii din Marea Britanie, cu o avere netă estimată la 12,8 miliarde de dolari, potrivit The Sunday Times' Rich List 2024. Hugh a moștenit titlul de Duce de Westminster la vârsta de 25 de ani, când tatăl său a murit în 2016. Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, a fost raportat ca fiind cea mai bogată persoană din Marea Britanie cu vârsta sub 40 de ani și a 14-a cea mai bogată în general.

Fiul cel mare al prințului William nu a participat la nunta nașului său, iar prințul Harry nu a călătorit peste ocean pentru eveniment. Pe de altă parte, prințesa Eugenie s-a numărat printre cei 400 de invitați prezenți, iar prințul de Wales a jucat un rol important în timpul ceremoniei.

Hugh și Olivia și-au anunțat logodna în aprilie 2023 și s-au căsătorit la Catedrala din Chester. 

Articole din aceeasi categorie