14.08.2019
Imagini inedite cu Vladimir Putin pe motocicleta. Cu ce i-a iritat pe rusi
A vrut sa se faca placut, dar mai mult si-a atras antipatia. Cu ce a gresit liderul de la Kremlin?

Weekendul trecut, Vladimir Putin a fost invitat sa participe, in provincia anexata Crimeea, la intalnirea anuala a clubului de motociclisti Lupii Noptii - o grupare nationalista, care se numara printre cei mai inflacarati sustinatori ai lui Putin.

Presedintele rus a condus o motocicleta cu atas, insotit de doi membri din garda sa de corp si a deschis coloana alaturi de seful clubului, poreclit Chirurgul. Alaturi i-au fost si Serghei Aksyonov, premierul Republicii Crimeea si Mihail Razvozaev, guvernatorul de la Sevastopol.

Insa, dupa ce imaginile au fost difuzate de televiziunile din Rusia, cel putin 2 persoane au depus plangeri impotriva lui Putin, acuzand faptul ca a condus motocicleta fara sa aiba casca pe cap, incalcand astfel legea, scrie Moscow Times

Una dintre reclamatii a fost facuta de un avocat din Extremul Orient al Rusiei, iar alta, de un politician dintr-un consiliu regional. Nici Kremlinul, nici politia din Sevastopol, care ar putea sa-l amendeze pe Putin, nu au comentat situatia.

Criticile adresate presedintelui vin pe fondul nemultumirilor crescande din Rusia si al protestelor de la Moscova.

Sursa foto: Okmagazine.ro

Articole din aceeasi categorie