01.04.2024
Igor Stribițchi va deveni tată pentru a doua oară! Interpretul a organizat un Gender Party grandios pentru a afla sexul viitorului copil - VIDEO

Igor Stribițchi împreună cu soția sa, fiica, dar și cei mai apropiați oameni din viața lor, au aflat sexul vitorului bebeluș.

Interpretul a organizat cu acest scop un Gender Party de vis. La eveniment au fost prezente atât rudele celor doi, cât și prietenii.

Igor a publicat pe rețelele de socializare și un video de la petrecere în care a anunțat că va avea un baiețel. Atât emoțiile viitorilor parinti, cât și a invitaților au fost de nedescris.

Gemenele Aurei s-au transformat total! De ce anul acesta au ales să-și petrecă aniversarea fără mama lor - VIDEO

„Emoții de nedescris”, a scris vedeta pe Instagram.

ȘOC! Nicolina Bucătaru a rupt logodna: „Nu mai sunt într-o relație” - FOTO

„Emoții care merită trăite. Sincere felicitări”, „Felicitări”, „Mai faceți și fete, că avem nevoie de mirese. Din voi doi așa frumoși, sigur iese bun material”, „Felicitări, sunteți superbi”, „Ce frumos! Felicitări”, „Aww Felicitări sa va fie băiatul sănătos”, „Ce dragut!! Felicitari”, sunt câteva dintre mesajele de felicitare ale internauților.

Igor Stribitchi este un interpret din Republica Moldova. Igor a fost membru al trupei „Akord” din 2006, încă de la lansarea proiectului muzical, până în 2019.

Articole din aceeasi categorie