22.07.2020
Idolul adolescentelor, mult indragitul Robert Pattinson, din „Twilight”, se insoara!

 Robert Pattinson, unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, dupa care femeile erau innebunite, se pare ca se casatoreste.

Potrivit presei din strainatate, vedeta filmului Twilight, Robert Pattinson, s-ar fi logodit cu modelul in varsta de 28 de ani, Suki Waterhouse.
Cuplul a ajuns in vizorul camerelor de luat vederi in timp ce se plimba pe strazile din Londra, unde au petrecut perioada de autoizolare. Intr-una dintre fotografii, fanii actorului in varsta de 34 de ani au vazut un inel care arata ca un inel de logodna, pe care Suki il poarta pe degetul inelar.

Zvonurile ca Robert si Suki s-au logodit au aparut in timpul vacantei de Craciun de anul trecut, dar nu au fost confirmate.


De-a lungul relatiei lor de doi ani, cuplul s-a tinut mai departe de lumina reflectoarelor. Pana in ziua de azi, niciunul dintre ei nu a divulgat prea multe detalii despre viata lor amoroasa.

Se pare ca actrita britanica are o pasiune pentru barbatii chipesi. In trecut aceasta a fost iubita lui Bradley Cooper din 2013 pana in 2015, care a fost situat pe locul 3 in topul celor mai frumosi barbati in viata, liderul fiind Robert Pattinson.

Citeste si :  Kristen Stewart, dezvaluiri despre momentul cand l-a inselat pe Robert Pattinson

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie