10.05.2024
Hailey Bieber este însărcinată și are deja o burtică proeminentă. Modelul și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți - FOTO/VIDEO

Hailey Bieber este însărcinată pentru prima dată! Vestea pe care mulți fani ai modelului și ai lui Justin Bieber o așteptau de multă vreme a venit în sfârșit. Căsătoriți din 2018, cele două staruri au tot fost înconjurate, în ultimul timp, de speculații cu privire la divorț. Iată că, de fapt, se pregătesc de schimbat scutece.

Hailey și Justin Bieber au publicat, pe Instagram, primele imagini în care modelul de 27 de ani își arată burtica de gravidă, deja proeminentă, semn că au trecut câteva luni bune de când cei doi au aflat că vor deveni părinți. 

Horoscop 10 mai 2024. Zodia care aşteaptă o sumă mare de bani; astăzi nu este bine să vă împrumutaţi

Într-o rochie albă dantelată și semitransparentă, Hailey își afișează cu mândrie pântecul în care îl poartă pe primul ei copil. De cealaltă parte, soțul ei își arată entuziasmul. O pozează pe soția lui, o îmbrățișează, o sărută cu foc și-i pune tandru mâinile pe burtică. Cei doi tineri și-au și reînnoit jurămintele de iubire într-un cadru feeric, în natură, fără oameni în jur.

Hailey nu a scris nimic în dreptul pozelor și al scurtului filmuleț, ci doar l-a etichetat pe partenerul ei de viață.

Arsenie Todiraș, fostul membru al trupei O-Zone, va fi tătic! Iubita lui, fotomodelul Agnes Matoko, e însărcinată

Vestea că Justin Bieber va deveni tătic vine la scurt timp după ce acesta și-a îngrijorat admiratorii după ce a apărut pe Instagram în câteva poze în care avea lacrimi pe obraji. Mulți s-au gândit la probleme în mariajul cu Hailey. Iată că plânsul era, cel mai probabil, de recunoștință pentru perioada magică prin care trece.

Articole din aceeasi categorie