29.10.2021
Frumoasa Anastasia Iacub, la 34 de saptamani de sarcina! Ce poza a publicat modelul

Anastasia Iacub - Miss Moldova 2015 este considerata una dintre cele mai frumoase moldovence si e foarte cunoscuta pe retelele de socializare.

Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub a publicat o fotografie in care se vede burtica bine rotunjita. Sarcina o prinde extrem de mult pe model, frumusetea ei s-a remarcat si mai tare.

Natalia Gordienko, din nou in atentia publicului din Rusia! Vezi ce premiu a luat vedeta - FOTO/VIDEO

In imagine, femeia a imbracat o rochie stralucitoare de culoare argintie, care ii sta de minune si a scris: „Noi crestem”.

Gabriella Damir a rupt tacerea! „Ma blestemati, imi doriti moarte mie, mamei, fratilor...”. Vezi postarea bloggeritei - FOTO

In comentarii, internautii au scris doar cuvinte frumoase: „N-am cuvinte, cat de frumoasa esti.”, „Minunata”, etc.

In luna august a acestui an, Anastasia a anuntat pe Instagram ca este in asteptarea primului ei copil.

Pregatite de Halloween? Machiaza-te cat mai inspaimantator de sarbatoare. Vezi mai multe tehnici de la talentata make-up artista, Liuba Bordei - VIDEO

Anastasia a fost participanta la DOM-2, la invitatia unui alt concurent – Saimon Mardanshin. Cei doi au fost impreuna aproape 5 luni si s-au despartit cand Saimon a decis sa paraseasca proiectul. Dupa ce barbatul a plecat, Anastasia a decis sa-i urmeze exemplu si s-a intors la Chisinau.

Ea a devenit cunoscuta cand a obtinut titlul de Miss Moldova 2015. Pasionata de modelling, aceasta este urmarita de multi oameni pe retelele de socializare. Anastasia Iacub are grija sa-si suprinda fanii cu postari interesante, sfaturi utile si retete sanatoase.

Articole din aceeasi categorie