12.02.2020
Fotografii din arhiva familiei! Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, si-a felicitat sotia cu ocazia zilei de nastere
Astazi Prima Doamna a Republicii Moldova, Galina Dodon implineste 43 de ani.

Cu aceasta ocazie, Igor Dodon a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii si un mesaj de felicitare emotionant.

„Astazi sotia mea Galina isi sarbatoreste ziua de nastere si noi, intreaga ei familie formata din patru barbati, ii transmitem cele mai sincere si frumoase felicitari de sanatate si iubire. La Multi Ani, draga noastra!

Si la bine, si la greu, si in momentele de bucurie, si in clipele de tristete, sotia mi-a fost mereu alaturi si ii sunt profund recunoscator pentru intelegerea ei, pentru tandretea si intelepciunea cu care a creat armonie in familie. Atunci cand sotia si sotul devin adevarati parteneri de viata, inseamna ca orice incercare poate fi depasita cu succes. Nu voi inceta sa repet ca o sotie buna este o binecuvantare pentru barbat.”, a scris socialistul.

In poze apar cei doi soti tineri. Prima fotografie fiind din ziua nuntii lor, iar a doua, probabil, din ziua in care s-au cunoscut.

„P.S. In imagine este o secventa din tineretea noastra de neuitat. Ne-am cunoscut la o nunta studenteasca, 25 de ani in urma, si de atunci suntem de nedespartit.”, a adaugat politicianul.

Citeste si: Tineri si indragostiti. Imagini de colectie de la nuntile politicienilor din Moldova



Igor Dodon ocupa functia de Presedinte al Republicii Moldova din 23 decembrie 2016. El este casatorit cu Galina Dodon. Cei doi au impreuna trei fii.

Surse foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie