19.08.2019
Fiul Adrianei Ochisanu si al lui Corneliu Botgros a implinit 20 de ani. „La multi ani, iubirea mea.”
Nepotul celebrului lautar, Nicolae Botgros, a fost omagiat in acest weekend. Cristian a implinit frumoasa varsta de 20 de ani.

Cu aceasta ocazie, mama tanarului, interpreta Adriana Ochisanu i-a scris un mesaj de felicitare emotionant pe contul sau oficial de Facebook: „La multi ani, iubirea mea, cel care mi-a adus fericirea cu 20 de ani in urma de-a deveni mama, sa fii sanatos si fericit, te iubesc pentru ca esti feciorul meu drag si scump, speranta mea in ziua de maine, sange din sangele meu, jumatatea sufletului meu, esti tot ce am mai scump si mai drag pe lumea asta!”



Langa felicitare, artista a adaugat si doua fotografii in care apare alaturi de baiat. Acesta a crescut foarte mult si dintr-un copil pasionat de vioara s-a transformat intr-un flacau pregatit sa se alature si el bunicului si tatalui in echipa Lautarilor.

Amintim ca Cristian Botgros este unicul fiu al cuplului Botgros-Ochisanu. Adriana mai are inca o fetita pe nume Mihaela din cea de-a doua casnicie cu procurorul Sergiu Zmeu.

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie