01.09.2020
Fiica lui Ilan Shor si a interpretei Jasmin merge in clasa intai! Uite cat de mare s-a facut si ce mult ii seamana tatalui

Interpreta din Rusia Jasmin, este coplesita de emotii in prima zi de scoala a fiicei sale. Cu aceasta ocazie ea a scris un mesaj emotionant si a postat imagini cu fiica sa si a lui Ilan Shor Margarita, pe o retea de socializare.

Interpreta din Rusia Jasmin sarbatoreste impreuna cu intreaga familie prima zi de scoala a fiicei sale, Margarita. Aceasta a postat imagini cu fiica ei si a fostului primar de Orhei Ilan Shor, pe o retea de socializare si totodata a atasat un mesaj plin de emotie.

Vedeta a scris ca 1 septembrie vine cu un sir de emotii atat pentru copii sai, dar si pentru ea. Isi aduce aminte cu aceasta ocazie de copilaria sa, de bancile scolii, de caiete, buchetele de flori dar si de fraza profesorilor: „Cat de mult ai crescut in aceasta vara!"

Citeste si :  Jasmin a dezvaluit un secret al familiei! „A rugat ca odata cu numele, sa-i modifice si prenumele...”

Jasmin a mai adaugat ca este minunat sa retraiasca impreuna cu Margarita aceste emotii de demult. Ea a tinut sa felicite toti parintii, buneii, scolarii, studentii, si nu in ultimul rand profesorii, cu sarbatoarea cunostintelor.

 

Interpreta Jasmin si Ilan Shor si-au oficializat relatia pe 16 septembrie 2011, iar evenimentul a avut loc in Sala Mare a Palatului Republicii. Cuplul are impreuna doi copii, iar interpreta mai are un fiu, Mihai, dintr-o casatorie anterioara. 

Sursa foto: Google.com.

Articole din aceeasi categorie