20.09.2023
Festivalul „Zilele Filmului Romanesc” se intoarce la Chisinau! PR manager-ul evenimentului, Luminita Cucu, iti spune unde si cand va avea loc evenimentul: „Cu fiecare editie capata tot mai multi admiratori” - VIDEO

Noi productii romanesti, dar si invitati speciali sunt asteptati la Zilele Filmului Romanesc incepand de joi. Detalii la acest subiect a oferit Luminita Cucu, invitata emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebata care este pelicula pentru care nu ar trebui ratate Zilele Filmului Romanesc, Luminita a raspuns: „Eu zis ca editia a IX-a ar avea de prezentat mai multe perle. Prima fiind vorba de prezenta celui mai titrat regizor de film din Romania, fiind vorba despre Cristian Mungiu. El va prezenta 3 proiectii: „Occident”, filmul de debut al marelui regizor; „Patru luni, trei saptamani si doua zile”, unicul lungmetraj romanesc care a fost laureat cu marele premiu Palme d'Or; „R.M.N.”, un film din 2022”.

Pe langa Cristian Mungiu, la Chisinau vor mai fi prezenti regizorul Victor Canache, producatoarea Luana Georgita, dar si altii...

 Zilele Filmului Romanesc vor dura 4 zile, iar intrarea la eveniment este libera.

Solistul trupei The Motans a devenit tata pentru prima data. Imagine coplesitoare cu fiica lui Denis Roabes - FOTO

 „Avand intrarea libera cat de multi vin?”, a fost intrebata Luminita Cucu de catre Anisoara Loghin. „Cu fiecare editie evenimentul capata tot mai multi admiratori si prieteni. La acest moment locuri disponibile spre mare regret pentru cei care isi doresc sa fie prezenti, nu mai sunt. Asta denota faptul ca evenimentul este tot mai asteptat de la an la an. Mai sunt cateva proiectii unde doritorii isi pot incerca norocul pentru a prinde cateva locuri, a rezerva cateva locuri mai bine zis”, a mentionat Cucu, pr manager ZFR.

De asemenea, Luminita a adaugat: „Pentru confortul spectatorilor se intra pe pagina web a cinematografului, se face rezervare de locuri”.

O familie fericita! Rihanna si A$AP Rocky si-au prezentat cel de-al doilea copil in cadrul unei sedinte foto - FOTO

De-a lungul timpului festivalul a evoluat foarte mult. „A evoluat foarte frumos, se bucura de succes si in timp a devenit un eveniment notoriu cand vorbim de cinematografia romaneasca. A evoluam foarte mult si cand vorbim despre harta geografica, anul acesta ajungem in 7 localitati din Republica Moldova”, a povestit pr manager-ul ZFR, Luminita Cucu.

Articole din aceeasi categorie