30.07.2020
Fata cu cel mai lung par din Moldova s-a maritat! Ce tinuta a purtat Rapunzel de Moldova

Ziua nuntii este una dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarei femei, pentru ca atunci isi leaga destinul de alesul inimii ei si incepe o noua etapa, alaturi de el. 

Cu cateva zile in urma, dansatoarea Maria Negara, supranumita si Rapunzel de Moldova, s-a casatorit. Vestea despre fericitul eveniment a fost data chiar de mireasa printr-o postare pe pagina ei de Facebook. Tanara si-a bucurat prietenii de pe reteaua de socializare ca si-a legat detsinul de iubitul ei, Ion Sirghi. 

Totodata, mai multi apropiati ai cuplului, au lasat in cronologia de pe Facebook a Mariei, fotografii de la nunta si urari de bine la adresa tinerilor insuratei.

Din poze, vedem ca Rapunzel de Moldova radiaza de fericire. Se pare ca tanara dansatoare este o femeie cu adevarat implinita. Cu ocazia casatoriei sale, Maria a imbracat o rochie alba, simpla si eleganta, care i-au scos in evidenta atuurile siluetei si feminitatea. De asemenea, ea a purtat o pereche de pantofi albi cu toc si o coronita din flori, asortate cu florile din buchetul miresei. Odata ce e supranumita Rapunzel de Moldova, mireasa a avut si o coafura exceptionala. Parul ei bogat si lung, a fost lasat liber pe spate si aranjat frumos, spre admiratia tuturor.

Maria Negara este dansatoare si totodata, Rapunzel de Moldova. Asa obisnuiesc oamenii sa o numeasca. Tanara are 25 de ani si este coregrafa si dansatoare in Ansamblul Folcloric „Hora” . 

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie