14.06.2019
Fashion Soirée cu miros de mare. Designerii autohtonii si-au prezentat noile colectiile, iar modele au fost persoanele publice
Vara e anotimpul perfect pentru evenimente frumoase, festivaluri colorate, prezentari de moda si concerte. Toate ne inunda si ne fac atmosfera mai placuta.

Miercuri strada 31 august din capitala s-a transformat intr-un litoral, unul ce-ti amintea de cel din orasul italian Portofino. Aici designerii autohtonii si-au prezentat noile colectiile, iar modele au fost persoane publice.

Nu mai e o surpriza sa vedem pe podium modele de doar cativa anisori, dar de aceasta data am admirat-o pe micuta Victoria, model la doar 3 saptamani. Aceasta a defilat prima oara pe podium fiind inca in burtica mamei ei – modelul Valeria Fainescu. “A fost emotionant! Din nou sunt prima din Moldova care iese deja nu cu burta la vedere dar cu bebelusul in brate si sincer am avut putine emotii.” , spune modelul.

Seara a inceput cu cateva colectii inspirate din portul traditional. Iile, rochiile cu motive traditionale nu ies niciodata din tendinte.

Evenimentul de moda a atras nu doar femeile, ci si barbatii. Unii dintre ei au pasit pentru prima oara pe un pudium. Au intrat insa repede in rol.

La mijloc de seara ivitatii au fost surprinsi placut de prezenta pe podium a celor mici. Aici designerii autohtoni au optat pentru mult alb, culori pastelate, imprimeuri florale si bretele legate in funde masive.

Show-ul a culminat cu amintiri de colectie. Unele dintre cele mai indragite persoane publice de la noi au defilat la brat cu picii lor.

Mai multe detalii, vezi in reportaj:

Sursa foto: Alex Morgoci

Articole din aceeasi categorie